Sayfa 700/1000 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sen dolara baskı kur..olması gereken fiyatı yarı yarıya tut..faiz sebep enflasyon sonuç de yine..hurrra herkes borsaya yine..o devir bitti..
    yerli daha yeni donunu çekiyor..film bundan sonra başlıyor
    Bize BIST100: ''14.000 olacak'' dediler.Bazı hisseler için 12x hedef verdiler.Ne var ne yok gömüldük.Suyun içinde solungaçlarımız çıktı.

Asla BAŞARAMAYACAKLAR,demişlerdi...Bir den sen vurdun bize...

BAŞARAMADIK...

https://x.com/i/status/1807797211914178918

2. Sizi yönetime sikayet ettim. Dusuncelerinize saygı duyarım, ama sürekli piyadanın düşeceğine dair yorumlar algı yönetimine giriyor. Piyasalar dinamiktir. Yön kesin değildir. Hergün defalarca aynı seyleri yazmanız iyi niyetli değil. Ben piyasada 94 tenberi işlem yapıyorum kimsenin fikrine göre işlem yapmam. Ama sizden etkilenip pozisyon acan olabilir. Onların zarar vebal almaktır. Yapmayın lütfen
    Para kazanmak için itibarınızı kaybetmeyin

3.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Sizi yönetime sikayet ettim. Dusuncelerinize saygı duyarım, ama sürekli piyasanın düşeceğine dair yorumlar algı yönetimine giriyor. Piyasalar dinamiktir. Yön kesin değildir. Hergün defalarca aynı seyleri yazmanız iyi niyetli değil. Ben piyasada 94 tenberi işlem yapıyorum kimsenin fikrine göre işlem yapmam. Ama sizden etkilenip pozisyon acan olabilir. Onların zarar vebal almaktır. Yapmayın lütfen
    Para kazanmak için itibarınızı kaybetmeyin
    KİM veya KİMleri?
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4. piyasa düşmeyebilir ..ama güven vermiyor..gayet açık türkçe kullanırım

5. Sn Karadumanı şikayet ettim

6. dışarda birçok eğitim almış bir ekonomist vardı..yaklaşık 4 yıl önceki konuşmasını hiç unutmam..corona salgını zamanıydı..buna dedilerki yabancı düzenli olarak azalıyor..nasıl oalcak da borsa yükselecek..şimdi diyemem dedi..ama müthiş bir zenginliğimiz var dedi..herkes şaşıracak, isterse yabancının hepsi gitsin dedi..bizde heralde bor uranyum toryum vs..bunları mı işeyip satacaz dedik.. 100 yıl meselesi...eee meğerse faiz sebep enflasyon sonuç sistemiyle adamlar kapsamlı bir operasyon yaptılar vatandaşa..
    bu zamana kadar bu sistemin parçasıyla çıktı borsa...burayı netleyelim..soru şu..düzeldik mi daha dağrusu nerden biliyoruz düzeleceğini
    de trend başlayacak..

7.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Sn Karadumanı şikayet ettim
    Güzel...
    Sizi deyince çoğul anlaşıldı.
    Benim Karaduman'ada saygım var,görüş ve düşüncelerini yazıyor..daha öncede yazdı ve sonra uzun süre kayboldu...
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8. 5500 e gelse 4000 olacak denir yine alınmaz. 20000 olsa 30000 olacak denir yine satılmaz. Bazı kişiler ne aldırır ne sattirir. Yıllarca edindiğim tecrübe... Oysa her seviyeden alınabilir ve satılabilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 700/1000 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •