Sayfa 700/813 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Aslina bakarsaniz bende incelemistim.Benim cikarimim farkli oldu.Kimseyi etkilememek adina gorus belirtmedim.Begendigim bir sirket yinede ben yaklasik 2-3 ay sonra pozisyon alip uzun yillar beklemeyi planliyorum.Evdeki hesap carsiya uyacakmi acaba ? zaman gosterecek.Herkesin gonlunce olsun diyelim.
    Farklı etkilerle potansiyel ederine göre çok ucuzlayan hisselere değer yatırımcıları geliyor,dün ben de portföyümdekilerden(Sahol,Ecılc,Ozkgy) biraz satarak Bucım ve Gsdho aldım,daha da düşmesini beklemek yerine kademeli alım doğrusu düşüncesindeyim.Bucım halka arzdan bu yana yeni büyük yatırım kararına dek hiç bedelli yapmamıştı,gerekeni yaptı,yine borçlanmadan öz kaynaklarıyla tamamlayacak yatırımlarını..sürekli bedellilerle yatırımcıyı soyan yine de iflah olmayan şirketlerden farklı,yatırımlara rağmen karları ve özvarlıkları istikrarlı büyüyor.

2. Bu gün kötü niyetle yapılmak istenen bedellinin onaylanmaması için CİMER e şikayette bulundum. Bu soygun yetti artık paramız pula döndü. Satıp kurtulacak durumda da değilim zararım çok büyük.

3.  Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Bu gün kötü niyetle yapılmak istenen bedellinin onaylanmaması için CİMER e şikayette bulundum. Bu soygun yetti artık paramız pula döndü. Satıp kurtulacak durumda da değilim zararım çok büyük.
    En azından üstüne düşeni yapmışsın , bütün hissedarlar bunu yapmalı , ben inanıyorum eğer birçok hissedar bu şikayet de bulunursa , dikkate alinma olasılığını güçlendirir , çünkü fütursuzca ahlaksızca , göz göre göre sahtekarlık ve hırsızlık var işin içinde ve dahi bunun içinde olanlar ile mücadele şart oldu !

4.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Farklı etkilerle potansiyel ederine göre çok ucuzlayan hisselere değer yatırımcıları geliyor,dün ben de portföyümdekilerden(Sahol,Ecılc,Ozkgy) biraz satarak Bucım ve Gsdho aldım,daha da düşmesini beklemek yerine kademeli alım doğrusu düşüncesindeyim.Bucım halka arzdan bu yana yeni büyük yatırım kararına dek hiç bedelli yapmamıştı,gerekeni yaptı,yine borçlanmadan öz kaynaklarıyla tamamlayacak yatırımlarını..sürekli bedellilerle yatırımcıyı soyan yine de iflah olmayan şirketlerden farklı,yatırımlara rağmen karları ve özvarlıkları istikrarlı büyüyor.

AYni cumle icerisinde hem deger yatirimcisi demissiniz, hem de GSDHO demissiniz. Ben pek anlayamadim ama, siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    AYni cumle icerisinde hem deger yatirimcisi demissiniz, hem de GSDHO demissiniz. Ben pek anlayamadim ama, siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.
    Bucım ve Gsdho temel olarak çok ucuzladıklarını düşündüğümden ilk alımlarımı yaptım.

6. Yatırımcı arkadaşlar sizce kaç tl den bölünmeye girecek tahminleri olan yazabilir mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Yatırımcı arkadaşlar sizce kaç tl den bölünmeye girecek tahminleri olan yazabilir mi ?
    4 olmalı en az dandik bir şirket değil neticede

8.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    4 olmalı en az dandik bir şirket değil neticede
    Çok tuhaf gelebilir ancak ben 2,86 dan bölünmeye gireceğini düşünüyorum.

Sayfa 700/813 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •