Originally Posted by mertkucukuncu Samimiyetsiz insanları hiç sevmem, hele bildiğini paylaşmaktan gocunanları Aslan parcasi raki bu raki sut zannetme diye diyorum Al hadi tcd Seni dusundum
Originally Posted by Webster 3.5 milyon suriyeliye enaz bi 3.5 milyon turktr katilir😃😃😃 7 milyon insani yunanlarim ustune sal bakalim. Valla reis yapar 😃😃 Bu ukalalıkları devam ederse Avrupanın mutlaka yapılmalı. Şöyle 1 hafta kadar sınır kontrolünü azaltacaksın, giden gitsin Bak bakalım ne oluyor. Bazı Avrupa devletleri alacakları 700(yazıyla yediyüz) mülteci için kıyameti kopardılardı.
Originally Posted by Webster Aslan parcasi raki bu raki sut zannetme diye diyorum Al hadi tcd Seni dusundum Niye uzerine aliniyon
Originally Posted by mertkucukuncu Niye uzerine aliniyon Aslan parcasi abinin pesinden geleydin parani 3 e katlamistin Ama sen gittin mc donaldsta bedava wifi arayanlarin pesinden
Originally Posted by Webster Aslan parcasi abinin pesinden geleydin parani 3 e katlamistin Ama sen gittin mc donaldsta bedava wifi arayanlarin pesinden Şuan nargiledeyim aslan buyur beklerim
Ilk defa boyle oluyorum Rahip olayinda dolardan zarar etmis uzulmustum Ama bu defaki zararim uzmedi beni Vatan sagolsun Dunyada hic dostumuz yokmus gorduk Nerde o katar ne dedi ne aciklama yapti Azerbaycanin aciklamasi icler acisi vs vs
Originally Posted by mertkucukuncu Şuan nargiledeyim aslan buyur beklerim Ciger afiyet olsun
Originally Posted by Webster Ciger afiyet olsun Bulacağım seni birgün...
Forum Rules
Yer İmleri