Originally Posted by Webster Yok bildiginiz ayak botu Birde hergun giyilemeyecek birsey yilan derisi Degermo sizce Kesinlikle uzak durun. Ha gerçi bugun markalı olan her bot o fiyata ama ben almazdım.
Originally Posted by Webster Ya ustad yapma Mert 6 ay once 5.84 ten dolara girdi daha cikamadi Aslan parcasina tavsiyemdir ufak ufak ppf de takilsin Çözümü zor ama.
Originally Posted by Webster Eger bugun cuma olmasina ragmen bist dusmediyse eger p.tesi gunu yumusak bir iki aciklama gelirse sen jalenin cikisini izle Borsa yükselicekse hisse yoğun alınır ama değişken değil.
Originally Posted by Webster Ya ustad yapma Mert 6 ay once 5.84 ten dolara girdi daha cikamadi Aslan parcasina tavsiyemdir ufak ufak ppf de takilsin Sen oyle san aslan ben coktan kuveytlilere makine ittim o dolarla mal alıp
Olaya bakin abd hazine bakani dacma sapan aciklamalar yapmis Bist micar jale gider
Samimiyetsiz insanları hiç sevmem, hele bildiğini paylaşmaktan gocunanları
Originally Posted by Webster Olaya bakin abd hazine bakani dacma sapan aciklamalar yapmis Bist micar jale gider Ne demiş tam belli değil ama artık millet alıştı bu tür açıklamalara ciddiye alan olmaz bence. Bunlar şundan anlarlar ancak Açacaksın kapıları salacaksın mültecileri bak bakalım ne oluyor.
Originally Posted by myfinans Ne demiş tam belli değil ama artık millet alıştı bu tür açıklamalara ciddiye alan olmaz bence. Bunlar şundan anlarlar ancak Açacaksın kapıları salacaksın mültecileri bak bakalım ne oluyor. 3.5 milyon suriyeliye enaz bi 3.5 milyon turktr katilir😃😃😃 7 milyon insani yunanlarim ustune sal bakalim. Valla reis yapar 😃😃
Forum Rules
Yer İmleri