Sayfa 701/872 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ne güzel. Tam kendin çal kendin oyna yeri olmuş. [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen ben de öyle düşünmeye başlamıştım ki sizler geldiniz...:) geldiğinize çok sevindim dostlar..yoksa kafayı sıyıracaktım...yalnız ben hisse biraz daha hareketlendiğinde gelmenizi bekliyordum...şöyle fiyat 12,5 ları gördüğünde...o vakit de kıçımıza tekmeyi de vurup beni topikten de atmanızı bekliyordum...doğrusu gelmeniz biraz erken oldu...:kahkah:
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. yalnız değilsiniz,çalılıkların arkasında olanlar da var :cool:

3. Brf nin 2017 deki maliyeti hisse başı 3,38$ ,bugünkü kurla 18,48 tl,tabi 2017 ve 2018 yıllık karını da hesaplayıp( 334/100= 3,34 ) bunu birim hisse maliyetine defterdeğer etkisi olarak eklersek yaklaşık 21-22 tl maliyet çıkar..

4. Kekoya ne bakıyorsunuz siz... Hedef verir sonra ansızın çeker gider..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Kekoya ne bakıyorsunuz siz... Hedef verir sonra ansızın çeker gider..
    hedef vermedim ben..:rules: isteyen alır isteyen de almaz...ne zaman gideceğimi de ben bilirim..ben aşık değilim hatırlatmak isterim...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hedef vermedim ben..:rules: isteyen alır isteyen de almaz...ne zaman gideceğimi de ben bilirim..ben aşık değilim hatırlatmak isterim...:)
    Bol şanslar o zaman...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Bol şanslar o zaman...
    işte şimdi oldu dostum...:bravo: aşık olsaydım gelip hesap sorabilirdin...ama aşık değilim.. en iyisi de aşık olamamak...kafa daha rahat oluyor...

8. aşık değilim ama hissenin çıkması konusunda umudum çoktur..hisse önemli diplerindedir..sıranın buna da geleceğini tahmin ediyorum...

Sayfa 701/872 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •