Sayfa 702/917 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Dun bir degisiklik yaptim ve bu hisse den aldim ...
    Beraber kazanmak dilegi ile bakalim kaderimiz de ne var
    2 yildir baya bir surundurdu bi de piyasa degeri komik kalmis bence 167milyona boyle bir sirket olur mu yaaaa
    artik guzel gunler yakindir dedim... du bakalimm

2.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu şirketin bilançoyu her zaman en son gün açıklama ile ilgili fantazisi çok ileri boyutta. Zevkten dört köşe oluyorlar sanırım. İnsan arada bir iki pozisyon değiştirir yahu😂😂😂
    Sayın venedik şirketlerin bilanço açıklama tarihleri aslında çalıştıkları bağımsız denetim firmalarının takvimleri ile ilgili.
    Her ne kadar 3 ve 9 bilançoları bağımsız denetimden geçmese bile tutarlılık açısından 3 ve 9 UFRS bilançolarını da ücreti karşılığı onlara hazırlatıyorlar.
    Halka açık bir çok şirketle ile çalışan bağımsız denetim firmaları da (sonuçta aynı çalışanları 3-4 şirketi inceliyor arka arkaya) açıklamaları takvime sokuyorlar; yılın başında anlaşmalarda da bunu belirtiyorlar. Bu anlaşmalarda 5 yıl boyunca günler pek değişmiyor. 5 yılın sonunda yeni bir bağımsız denetim firmasıyla anlaşıp takvimi öne çekerlerse daha erken açıklayabilirler. Yoksa bu durum değişmez.
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

3. Üstad alıştık zaten. SON DAKİKA gollerine😂😂😂

4. Bu hacimle...
    Bana inandirici gelmiyor iyi bilanco hikayesi

5. ben bu bilançonun çok iyi geleceğine inanıyorum 10-12 arasındaki bilanço çok temiz 6,50-7,25 arasına oturtur.
    Turizm çok iyi etkilerse o etkileyecektir.
    YTD

6. Kurnaz bugün yeşil yakarak dikkat çekiyor. Tahtaya ördek arıyor. Bakalım ne için?

7.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Kurnaz bugün yeşil yakarak dikkat çekiyor. Tahtaya ördek arıyor. Bakalım ne için?
    Arkadaslar Bist 84.binde fiyati 4.1X lardi..
    Bugun fiyat 4.2X yani olmus fiyatta..yoksa bu dususte saglam durmasi bilanco beklentisindem cik olu fiyatindan...bilanco cok iyi olsa haberleri olurdu..6..7 liraya cikaracaklari kagidi buradan maliyet yaptıramazlar millete

8. 2019/1 çeyrek. 7.035.223 TL.

Sayfa 702/917 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •