Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

11.2.2022 de açığa satışlar.

Borsada 5 milyar TL açığa satış gerçekleşti. Açığa satışın 1,3 milyar TL’si Türk Hava Yolları’nda.

5 milyar TL açığa satışın gerçekleştiği Borsa İstanbul'da bugün en fazla açığa satış yapılan hisseler THY, Erdemir ve Şişecam oldu.

Toplamda 5 milyar 643 milyon liralık açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 34 milyar TL'den 38,5 milyar TL'ye yükseldi. Bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi içindeki açığa satışların oranı yüzde 14,64.

En fazla açığa satış hangi hissede?

Açığa satış gerçekleştirilen hisseler içerisinde ilk sırada yer alan Türk Hava Yolları hissesinde gün içerisinde en düşük 28,30 TL ve en yüksek 30,48 TL’den açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 1 milyar 384 milyon lira oldu.

İkinci ve üçüncü en yüksek açığa satış yapılan hisseler

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen ikinci hisse Ereğli Demir Çelik oldu. Hissede gün içerisinde en düşük 28,30 TL ve en yüksek 29,34 TL seviyesinden açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 465 milyon lira oldu.

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen üçüncü hisse Şişe Cam oldu. Hissede gün içerisinde en düşük 13,55 TL ve en yüksek 13,95 TL’den açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 400 milyon lira oldu.

Açığa satış yapılan diğer hisseler

1) Türk Hava Yolları

2) Ereğli Demir Çelik

3) Şişe Cam

4) Kardemir (D)

5) Yapı ve Kredi Bank.

6) Emlak Konut GMYO

7) Akbank

8) Garanti Bankası

9) Petkim

10) İş Bankası (C)

https://www.borsagundem.com/haber/bo...-satis/1642121
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Barajı kaldırmak... Bravo...
    Sertifikalarda damping var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavından (YKS) itibaren ön lisans ve lisans programlarını tercihte 150 ve 180 olan TYT ve AYT baraj puanları uygulaması kaldırıldı.
    Parayı veren okula ( üniversiteye) girip, Diplomasını alıp çıkabilir, Dönemi başlıyor demekki..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Parayı veren okula ( üniversiteye) girip, Diplomasını alıp çıkabilir, Dönemi başlıyor demekki..
    Geçen sene barajdan dolayı birçok kontenjan boş kaldı. Özel okullar mağdur oldu tabi. Veliler de çocuk boşta kalınca isyan etti.
    Böylece hem Özel okul kontenjanları dolacak hem de Veliler ve çocuklar mutlu olacak.
    Win Win yani.
    Eee önümüz de seçim hani.

Nebati, tüketiciye fiyat takibinin yapılmasına fırsat verecek ve en uygun fiyatla ürün bulmasına katkı sağlayacak bir mobil uygulamanın 1 Mart'ta kullanıma sunulacağını bildirdi

Erdoğan: Ülkemiz ekonomisini yatırım, istihdam, üretim ihracat ve cari fazlayla büyütme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz

Nebati: Bakanlığımızca oluşturulacak Enflasyonla Mücadele Timi ile
    firmalar yakınen denetlenecektir.
    Arz-talep dengesiyle uyuşmayan fiyat hareketleriyle ilgili her türlü
    enstrümanı, ilgili bakanlıklarımızla yasal zemin dahilinde kullanacak ve en sert
    tedbirleri alacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati: Tüketiciyi yanlış yönlendirici bir pazarlama stratejisi olarak kullanılan önce fiyat
    yükseltip daha sonra kampanya adı altında gerçekleştirilen indirim şeklindeki
    uygulamaların 1 Marttan itibaren önüne geçiyoruz

Nebati: Üretim ve satış noktalarının gönüllülük esası çerçevesinde fiyat indirimlerine katkı vermesini
    sağlayacağız.
    Üreticiden tüketiciye tüm kesimlerin işbirliği ile enflasyonu düşürerek kaz*****n Türkiye olacağı
    bir sonuca ulaşacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bunlar Kelebek etkisini düzeltemez kanımca.

Faiz sebep enflasyon sonuç politikası kelebek etkisi yaratmıştır.

Kime zaman gösterecek tahminim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Baskı ve zorlamalarda etkili olmaz kanımca.

Sen harca başkalarından tasarruf ve indirim bekle.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •