Sayfa 702/1007 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop XL

1. Ucuz hisse arayana ülkerden ucuzu yok Al yat

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Geçen Migros'da biri bir şey almış fiş 6-7 lira tuttu ama kusuratlı. Migros kartı olmayınca indirimli değil indirimsiz fiyat geçerli olmuş, müşterinin bozuk parası yetişmedi ben migros numaramı verince sorun çözüldü.

Bu 6 sıfır atma işinde 1 liranın altındaki küsuratları alışkanlıklar nedeni ile önemsemiyorduk. O zamandan bu yana fiyatlar 10 kat arttı ama şu an bırak 1 lirayı 50 kuruş bazen dikkat çekebiliyor.

O zamanlar biz Almanya'da 5 Euro kuruşa dikkat ederiz diyordu tanıdığım. Bana da bu EUR daha da düşer mi diye soruyordu bir akrabam. Sanırım 1000-1500 emekli aylığı ile Türkiye'de zorlanmaya başlamıştı. Bir tanıdığım da yabancı şirkette 2000 dolar maaş alıyordu, ama iş yerinde çoğu kişinin maaşı ondan yüksekti, 30 bin EUR ile danışman çalışıyordu. Şimdi işler terse döndü, şimdi 2000 dolar çok iyi para gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bozkurt hanımın biraz parası var ne alayım. Ereğli şişe tcell araba

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doları bozdurmak için borsa hep yükselecek sanki. Bunun devlet eli ile olduğunu düşünüyorum
    şahsım hökümatında herşey mümkün..

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt hanımın biraz parası var ne alayım. Ereğli şişe tcell araba
    Ayasofya abi naptın stok eridi mi yoksa

Benim param olsa bir çuval şeker bir çuval un bir teneke de yağ alırdım.
    bayrama helva yapıp dağıtmak lazım fakire fukaraya
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Ucuz hisse arayana ülkerden ucuzu yok Al yat

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence yeni değerlendirmeler için bilançolar bekleniyor. Kim ne kazanıyor ne kaybediyor geçen çeyrek anlaşılmadı. İŞ Yatırım rapor yayınlammış hedef yükseltmiş, Godiva Belçika'dan temettü alacak vs demiş.

7. Yeni politika kuru sabit tutarak fiyat dalgalanmalarının azlatılması. Boş kasa ile kur tutulmaya çalışıldığı için kimse inanmıyor.

İktidar değişir ise muhtemelen IMF gelir, reçete yazarlar bence. Az para için şu olacak bu olacak çok bir önemi yok. Büyük para sokacak olan muhtemelen beklemede kalıyor. Bakanın dediğini o da söylüyordur, sen muhtemelen evini arabanı kaybedersin, ben komple yatırım şirketini kaybederim diyordur. Türkiye'den bir şey alacak olan sigorta ettiriyor, koca devlet ödemez mi, sigortaya ne gerek var aslında. Geçen TV'de söylediler bankalardaki mevduatta artık tüzel kişiler için de TMSF sigortası olacakmış.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi naptın stok eridi mi yoksa

Benim param olsa bir çuval şeker bir çuval un bir teneke de yağ alırdım.
    bayrama helva yapıp dağıtmak lazım fakire fukaraya
    Stok 2023 hazirana kadar gider. Evde oğlanın odasında yer kalmadı. Koyacak yer yok. Kızın çeyizi ve stok bir odayı fulledi. Koltuk altı, kanepe yatak altına varıncaya kadar. Bakkaldan çok var bende. Para bulursam da salça alacağım sonbahar da iki katına gider.

Sayfa 702/1007 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •