Sayfa 702/999 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    o kim ????
    ınfo cu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Herkes karşı ama işlem vergisi iyi olur (bence)
    Çünkü
    Buradaki çok kişi ben emri gönderene kadar kademe kalktı kademe düştü diye şikayet ediyordu.

Herkesten aynı işlem vergisi alırlarsa herkesin şikayet ettiği BOFA robotu günlük kaç tale vergi ödemek zorunda kalır.

Ya da aynı işlem hacmine çıkar mı
    Kazançtan olursa daha mantıklı. Bu algoritma yada robotlar her türlü çarpar. Ayrıca borsada kazandım diye vergisiz kazancın önüne geçilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yaşşş..k

dün dedi ki 3.10 dolar...eeee oradan tonlarca mal aldık ama günlük kapanış 3.087 dolar oldu...stopladık..şimdi ne yapacağız...

Bu embesil tam bir madrabaz..ASLA SORULARA CEVAP VEREMİYOR..SENİN GİBİLERİN gerçek hayatta içine tükürüyorum..haydi naş...

şimdi düşün 2 saat sonra tekrar burada olacağım..

4. Bozkurt reis yemeği bile beleşe getirmek için öğle yemek vakti gezmeye çıkmıştır. Kim yemek yiyorsa orayı ziyaret eder masaya çöker bu.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kazançtan olursa daha mantıklı. Bu algoritma yada robotlar her türlü çarpar. Ayrıca borsada kazandım diye vergisiz kazancın önüne geçilir.
    bofa vs bahane açsın baksınlar aynı hatayı borsa için Kemal unakıtanda yaptı o zaman piyasa ne olmuş ayrıca bu bofa nasdax sistemini kendileri getirdiler karşılarınada bu sistemle savaşmak için yeni argoritmik makinalar oluştu .
    buradan vergi alacaksan o reutersa konuşan piyasa anketi yapıp ölçen adamdan önce bu işleri bilen getirisini götürüsünü en aza indirgeyip doğru karar alacak tarafsız kişilerle istişare etmeleri gerekiyordu.Şimdi çıkıp biz vaz geçtik deseler zarar görmüş insanlar bu manüpülasyon olmuyor mubu yüzden kızıldağ yaklaşımını paylaştım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yaşşş..k

dün dedi ki 3.10 dolar...eeee oradan tonlarca mal aldık ama günlük kapanış 3.087 dolar oldu...stopladık..şimdi ne yapacağız...

Bu embesil tam bir madrabaz..ASLA SORULARA CEVAP VEREMİYOR..SENİN GİBİLERİN gerçek hayatta içine tükürüyorum..haydi naş...

şimdi düşün 2 saat sonra tekrar burada olacağım..
    topiş ne oldu meşhur olamadınmı hala senden bir bok olmaz diye çok yazdım burada emlak rica ettik yok meşhur olmaz dedi ama hala havlayarak meşhur olmak istiyorsun oğlum birşeyler üret salak havlamayla olmaz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. 11,100 ile gaptan tepti...

burayı kapattı sayalım...

önümüze bakalım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. mal ne diyor mal aldık diyor
    lan oğlum sen sen buralardan hisse almam diye yazmışın.
    başımıza dilber apkoş oldun neden oturduğun yerde bu kadar yalan söylüyorsun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 702/999 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •