Yavv adam 113 binden 40 k gömerim dedi daha dun...düşeceğine kendisi de inanmıyor...ihtimalli ongurusunu kesin fikriymis gibi pekiştirme çabasını bırakın...
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavv adam 113 binden 40 k gömerim dedi daha dun...düşeceğine kendisi de inanmıyor...ihtimalli ongurusunu kesin fikriymis gibi pekiştirme çabasını bırakın...
Sen girme zaten sığ kağıt... Yada ufak ufak gir... Pasta ilk 5 %78 civarı toplamış... Ortada pek mal yok. Sermaye 10 milyon. Kısacık takiple öğrendiklerimiz bunlar...
Burada fincan mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum... İlk fincanın tersinden yine fincan yapacak gibi..
Aylık...
60 dk Bayrak flama devam gibi..
Grafikte gördükleriniz sizin düşünceleriniz... Kendimi eğitmeye çalışıyorum... Lütfen dikkate almayın... YTD...
Son düzenleme : egelim; 30-03-2018 saat: 00:31.
Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarı...
Atlas a dikkat....
Gübre de fena değil
Büyük sözler gerçekten.Hele ki sorgulama kısmı o kadar zayıf ki.Herkes herşeyin en iyisini bildiğini sanıyorsa,bilenlerin susması gayet normal.
Bu arada dövizler bang bang kırdılar,bi spek olur belki, şellale yaptılar bugün.Barikatlar sağlam dedi yine.Baya bi kafa karışıklığı yaptı sonra dinel dinel dedi mekanizma.
Para puldan,makam, mevkiden bağımsız VATANSEVERLER..
yarın YKGYO da
çok şık bir yukarı hareket olası gözüküyor
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Yaw bu internetin gariplikleri beni öyle şaşırtıyorki.![]()
Para puldan,makam, mevkiden bağımsız VATANSEVERLER..
Yer İmleri