Sayfa 686/1081 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. borsa, korku satislari subu olarak geri cekilebilir yeni alicilara firsat sunmak icin,ama dolar bazinda ve dunya borsalariyla kiyaslanirsa(tabi buyuk ulke olcaksak eger buyume verilerine gore) hala geri sayilir.ee sifir atilma muabbetide duruyor.yanisi emir demiri keser!grefik macd subu takmayabilir. devlet buyukler daha degil der cik der cikar.abd yle sunla bunla iki el sıkışmaya bakar yani! buyuk cokus icin buyuk olaylar gerek bence.insallahta buyuk bir kiyim olmaz

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ahahahhahaha

Aynen oyle olacak. 2 gun sonra dicemki o roket bu roket fisek falan.

Ama dedigim gibi 7 adim sonrasi belirttigim gibi olacak.

Bu sure zarfinda biz yine anı yasayacagiz.

Hatta garan 2 ay sonra aylik sat verene kadar biz portfoyu belki 2 x yapacaz dimi gokhan )

O zaman imzamin son cumlesi baslasin ahahahah ;)
    Sacro birde su ihtimal var. Aylik macd kesmeye yaklasir ama ordan bi sekerse,yada sat verip nu yapmak isterse ki bu nunun sonunda en az 150 olur endeks. Hani bi ara thy satim aliyoduk,15 ustu son gorusumuz diyoduk ama thy 19 kusur oldu ya onun gibi mesela. Adamlarin hedefi neyse oraya gelmek icin nu,pu ne varsa yaparlar.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ben abd de cokus olmazsa olumlu bir iki haberle,113 binlere dussede durup soluklanacagina inaniyorum ins ole olur.tabi bugun buyuk kagitlarin temettusu var oda dusurebilir..basta sokrant olmak uzere ki gercekten cok faydali isler yapiyorsunuz,tum arkadaslara saygilar, hayirli kazanclar.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by snr Yazıyı Oku
    Sacro hocam, GARAN tamam. doymuş gibi. Fakat bu endekse rağmen bu ŞEKER şey güzel durmuyor mu sence de

https://invst.ly/70yxh
    Üstadlar varken bize pem laf dusmez ama dun SKBNK hareketleri normal degildi bistin o dususune ragmen dimdik durdu sanki bi beklenti var gibi GYO beklentisi var ama sonuc yakinmidir bilmem bu karamsar havaya ragmen all in SKBNK mantikli sanki ne dersiniz

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

üstatlar ne der bilmem ama benim yıllardır takip ettiğim ve genelde de doğru orantı olan bi değer var...yabancı çıkışı...
    eğer yabancı bistten çıkmaya başlamışsa bil ki borsa diplere gider, eğer yabancı satmıyorsa gel gel yapıyor olabilirler...
    bu şu anda da öyle olacak anlamına gelmez tabi belki ilkle yaşanır bilemem ama bu yabancı satışlarını da takip etmek gerektiğini düşünüyorum...
    herkesin kendi bileceği iştir, kesinlikle ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by DOKTOR42 Yazıyı Oku
    Üstadlar varken bize pem laf dusmez ama dun SKBNK hareketleri normal degildi bistin o dususune ragmen dimdik durdu sanki bi beklenti var gibi GYO beklentisi var ama sonuc yakinmidir bilmem bu karamsar havaya ragmen all in SKBNK mantikli sanki ne dersiniz

Bu arada arkadaslaf kesinlikle ytd yanlis anlasilma olmasin [emoji4]

7. Türkiye'de Değeri Bilinmeyen İnsanların Özellikleri:

1) Okuyan, araştıran, sorgulayan
    2) Herkese saygı gösteren
    3) Toplumu aydınlatan
    4) İleri görüşlü olan
    5) Önyargısız yaklaşan
    6) Herkesi dinleyen
    7) Çıkarcı olmayan
    8) Kutuplaşmayan
    9) Başkalarının adına utanan

Üstad Sacro endeks düşerken altın yumurtlayan kagitlari etkilermi ( Yunsa - Karel - Gerel )

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 686/1081 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •