Originally Posted by bb79 Hiç bir şeye güvenmeyin bence Trump para basmanın çok işe yaramadığını görünce bu sefer de İran olayı ile bir kurtuluş arıyor Demem o ki Emtialar yani petrol altın Adamı ihyada eder batırırda Bir karar aldım kendimce ne ihya olayım ne batayım Sadece masadan kalmayalım bu bize yeter Masadan kalkmayalım yeter
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.. Nice 100 yıllara.. İzindeyiz yüce Atamız...
Originally Posted by bb79 Masadan kalkmayalım yeter Riskli yatirimlar. Bu riski almak zor. Dedigin gibi kar ve zarar oranlari cok yuksek. Ben bu riski almaya deger gordum.
Originally Posted by secbul . . . Dolara ne olmuş öyle... Bakmasak hiç söyleyeceğiniz yok.. Swap haberi mi düşecek yoksa..
Originally Posted by ahfado Swap haberi mi düşecek yoksa.. Ek 24823 Ne swapı 7.20 öncesi mola, güç topluyor buradan.
Originally Posted by ahfado Swap haberi mi düşecek yoksa.. Demek ki içimizdeki İrlandalılar yükseltiyor bu kuru Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by mehdaoui Ek 24823 Ne swapı 7.20 öncesi mola, güç topluyor buradan. Originally Posted by Pscyokinesis Demek ki içimizdeki İrlandalılar yükseltiyor bu kuru Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Bu gün için düşmüş onu söylemek istedim 7 den 6.95 e gelmiş..
Hazır fırsattan istifade piyasalar kapalıyken satışla düşürmüşler doları
Forum Rules
Yer İmleri