Ben de bir risk aldım aslında. 6 Mart dönüş. Döndüğünde bu oranlar çok geriye gitmiş olur da Aktifin 200+ gün üstü vadeli %26'lık oranı da kaçmış olursa manasız bir atraksiyon olacak. Yine de son zamanlarda Aktif'in umursamazlığına, müşteri yetkililerinin rahatlığına ve ilgisizliğine ayar olduğum için çıktım biraz da.
O zaman verilen 30 lu oranlarda enflasyon 25 civariydi reel faiz vardı en azından .Şubat ayında bakalım ne olacak .lakin hala bu karşılık oranlarının faiz oranlarıni yukkselmesine nasıl etki edecek orasını anlamadım .yorumcular zorunluk karsilik ayrılmayacak kısım kredilere gidecek diyorlar .bakalım gorelim .ama 29.50 lik oran gercekten dediğiniz gibi en yüksek oran ..o dönemde en fazla 29 almıştık .birde Chucky 33 almıştı aktiften..
...bu şarkıyı hiç unutmayın. zaten adı "hatıra"... barbara streisand'dan...
Son düzenleme : krabby; 22-01-2023 saat: 00:48.
Sahanda ve sucuklu yumurtalı sınırsız çaylı serpme kahvaltı hala 50 TL İstanbul’da bazı yerlerde .
Ama menemen üstası sahanı yıkamak yerine peçeteyle silip yenisini yapmasını hoş görmeniz koşuluyla tabi .
Böyle bir kahvaltıcı yapan arkadaş şahit olmuş ben kahvaltı yapmaya karşıyım genelde akşam yapıyorum o işi .
Ama yine de peynir tabağı ve bal kaymak ve yumurta vs veriyorlar .
Bazı börekçilerde 1.5 porsiyon börek + çay 100 tl olduğunu göre hesaba itiraz eden görünce normal diyorum.
Baklava 350 börek 300 olmuş bu arada
Ama restoran fiyatlarında anomali var .
50 gram döneri 130 tl ye satanda var .
60 gram döneri 60 tl ye satanda var .
İkisi de aynı döneri aynı şekilde yapıyor usta çıraklar üstelik tek farkı marka olması diğerinin
Yer İmleri