Sayfa 703/1003 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yetmez dayu..gerçek çözüm için stopajı sıfırlaması gerek..
    yumuşak iniş istiyorlar..
    Açığa satış yasağı olduğu için yumuşak iniyor dayucuğum, şuan sadece malı olan yani patronlar satabiliyor, biz seyrediyoruz mecburen
    Hamdım Piştim Yandım

2. biz alınacak önlemlerden bahsediyoruz değil mi..en ciddi önlem zaten borsanın düşmesi..
    burayı kaçıran yanar..en güzel önlem borsayı alıcı ile buluşturmak..
    yalansız..hırsızlık yapmadan..hileli oyunlara başvurmadan..

3. bir devre kesici gelecek gibi belli tahtalara

4. ilk talihli toaso

5. Tekrar toplansınlar, olmadı bu

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Devlet bahçeli kabul edin etmeyin, çok derin bir adam..bazı şeyleri en baştan söyledi..
    ama olmadı..yıllar yıllar öncesini hatırlayın..dönüşü yok bu yolun dedi..ama buna rağmen sahipsizde bırakmayız dedi..
    tercih meselesi olursa vatanı seçerim dedi..
    Evet evet epey derinlerde hatta ak sakallılardan... Hani 16 devleti batırıp sonra da 17. devleti de batırmak için ellerinden geleni yapan güruh... Neden Çin neden Britanya neden Japon derin devletleri yüzlerce, binlerce yıldır varlar ve hala batmıyorlar, neden her batış her çöküş her yeniden diriliş hep bizde var... Ben söyleyeyim, sizin o derin dediklerinizin zerre bile umrunda değil milleti, onlar için amaç güç, para ve nüfuz, bunun için binler, on binler, yüz binler ölmüş zerre umursamadılar, nasıl olsa bu millete şehit lazım...

7. hafta sonu borsa battıydı hani ne kadar felaket tellalcı dolu viob topiginde algı sanatı hiç değişmiyor burasını okuyan kendini köprüden atar..

Boş beleş jartiyerli itfaiyeciler. Ters indikatör deyip geçmek lazım.

Sabah yorum yazanlar…, Yeni yorumlarinizi istahla bekliyor forum ahalisi. Ne kadar normal hareket degil mi bu gunku hareketler…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ankara Belediyesi için soruşturma izni verilmiş - haberturk

Sayfa 703/1003 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •