bu aralar herkese kemikten başka bir şey vermiyorlar bu borsamızda....aselsan ,traktör ,kardemir d gibi baba hisseler dahi acınacak durumdadırlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aynen öyle dostum...bu kadar kötü bir borsa görünce piliçimizden de şimdilik uçmayı beklememek lazım..:kahkah: hele bir piknik vakti gelsin , piliçimizin düyleri biraz daha çıksın..o vakit bir uçma denemesi yapacaktır...uçmak geninde var banvitin..bakalım ne zaman gerçekleşecek..??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Tavukları pişirdiler..
Yatırım Tavsiyesi Değildir..
gönlüm ister ki ben ve beni sevip de benim ile hareket edenler (arada hiç bir somut bir bağ olmaksızın) iyi kazansın...durdodan çok iyi kazandık ( %65-80) sonra alkaya geçtim %5 kar görmeme rağmen %1 ile yetinip çıktım...sonra uluuna geçtim ve ordan %21 lik osmanlı tokadı yedim (hala acıyor ) ....:kahkah: sonrada banvite geçtim orda da %5 lik bir primi gördüm...şimdi de banvit son bir yılın dibinde güçlü desteğini kırıp kırmama konusunda karar aşamasında...
bakalım neler olacak ?? yalnız hem ceo nun hem de benim edindiğim izlenim bilançosunda ciddi iyileşmelerin olacağı şeklindedir..
Yer İmleri