Sayfa 706/1032 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklisin reis...bist koca bir kumarhane gorunumunde artik,kaya gibi saglam devletin bankasini bile halk,vakif i bile maymun etmislerse fenerede girilir ihlasada girilir bu piyasada ,mantik aranmamasi gerekiyor artik bu piyasada bul karayi al parayi ya dondu resmen piyasa.oz sermayeyi yemis batik gorunumundeki fenerle 2 / 3 yillik kàriyla kendini amorti eden halk ayni risk primindeler.birbirinden farklari yok 2 hisseninde
    süper bir yorum olmuş bu Serkan, bir kaç cümle ile mevcut durumu gayet açık ve net bir şekilde özetlemişsin
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Bugün cazibesne öteden beri kapıldığım SAHOL ün şelale fiatına dayanamayıp yüklü girdim.
    içinde akbank akçansa çimsa temsa enerjisa aksigorta aklıma gelmeyen bir çok devin bulunduğu sahol üstelik döviz fazlası var diğerleri gibi döviz borcuna batık değil geliyoruz bakıyoruz 2.5 milyar dolar 3 4 milyar civarı kar bekleniyor. pd-dd 0,52.

4. Pazartesi günkü senaryo...

Adam dun 6.90'dan aldigi 700K lotu 6.87'den Verdi iste. Tahtataki yabanci kurumlarin hepsi biyikli anlasilan.

6. sayın 666 sizi bayadır takip ediyorum 2 milyon lotunuz vardı bu kağıtta kara geçince 7.80 rallisinde neden vermediniz ? bir sürü sağlam hisse 0.50 pd lere indi halka niye takıldınız ? ben kara geçsem bir daha sokağına uğramayacağım.

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    sayın 666 sizi bayadır takip ediyorum 2 milyon lotunuz vardı bu kağıtta kara geçince 7.80 rallisinde neden vermediniz ? bir sürü sağlam hisse 0.50 pd lere indi halka niye takıldınız ? ben kara geçsem bir daha sokağına uğramayacağım.
    5.85'leri 7.85'e yazmistim ama gitmedi. Saglik olsun.

Ben bu hisseye trade amacli UV girdim. Yani cok guzel maliyetimi dusurme imkani verecekti dar alanda yuksek dalga boylu islemler olacagi icin. Tahminim gibi de oldu. Ama sure cok uzadi, coktan donmesi lazimdi.

Tasima maliyetinin oldukca yukselmesinden ve su siyasi hikayenin karman corman olmasindan dolayi 6 Kasimi stoplossum olarak belirlemistim. Papaz-OFAC-8'lerden biri bu tarihe kadar olmazsa cikacaktim. Papaz gerceklesti, cikmama gerek kalmadi. Yanliz elimdeki malin coklugundan dolayi trade ederek maliyetimi dusurme imkani kalmadi. Zaten yakinda birseyler de sonuca baglanacak artik. Oylesine bekliyoruz.

Kara kagit uzerinde gecmis olabilirim. Zaman+firsat+dolar olayini isin icine karistirinca bu hissenin 20 olmasi lazim benim kara gectim diyebilmem icin.

8. halkbank gyo hisselerimi satıyorum 1 liradan almak isteyen varsa gelebilir. tahtada 65 kuruş. defter değerinin yarısında aşşa vereceğim 1 lira. kurtulmak istiyorum alan yok 1 liradan borsada. belki sokakta bulabilirim. halkbank finans merkezinin önüne gidip sokakta tezgah açıp buyrun 1 liraya bu binaya ortak olabilirsiniz desem 1 milyon lotu sokaktan geçenlere satabilirim. borsada duman olduk.

Sayfa 706/1032 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •