KAP : ALGYO
Mevcut sermayenin % 504,64975'ine isabet eden hamiline yazılı C grubu payların pay sahiplerine usulüne uygun şekilde bedelsiz olarak dağıtılmasına karar verilmiştir.
KAP : ALGYO
Mevcut sermayenin % 504,64975'ine isabet eden hamiline yazılı C grubu payların pay sahiplerine usulüne uygun şekilde bedelsiz olarak dağıtılmasına karar verilmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BDDK cep telefonu ve tablet alımı kredilerinde vadenin altıdan üç aya indirilmesini öngören yönetmelik taslağı yayımladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bloomberg: Türkiye devlet bankaları TL’nin Cuma günkü düşüşüne engellemek için 1-1,5 milyar dolar sattı
FOMC Tutanakları: Ekonomik görünüme yönelik riskler son aylarda hafiflemiş görünüyor
FOMC Tutanakları: Faiz oranları ekonomi istikrarlı olduğu sürece sabit tutulacak
Pompeo: ABD, bağımsız, özgür ve egemen bir Irak istiyor
Yer İmleri