Sayfa 706/1004 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Ayrıca şunu unutmamak gerek, Gedza oturaklı bir tahtadır. Boş ve sığ görünmesinin sebebide dolu tahta olmasıdır...Lotlarının değerinden kaynaklanır bu.
    300/400 bin lot ile şekillendirilemez. emeklilik fonu 1,2 milyon lot mal ile şekillendiremedi. (10 /12 TL satış maliyeti ile tahtadan koptu)
    Boşuna geleceğin BIST 100 tahtası ve fon tahtası olacak demiyorum.

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Ayrıca şunu unutmamak gerek, Gedza oturaklı bir tahtadır. Boş ve sığ görünmesinin sebebide dolu tahta olmasıdır...Lotlarının değerinden kaynaklanır bu.
    300/400 bin lot ile şekillendirilemez. emeklilik fonu 1,2 milyon lot mal ile şekillendiremedi. (10 /12 TL satış maliyeti ile tahtadan koptu)
    Boşuna geleceğin BIST 100 tahtası ve fon tahtası olacak demiyorum.

Yeni yatırımlar yapıp en az %200 büyümeden o iş zor.
    halka açıklık oranın belli bir büyüklükte değerde ve belli bir hacime sahip olması gerekiyor
    hisseler çok değerlendi, hacimlerde çok hisse de çok yükseldi o miktarı da yükseltirler, ben hissedeyken söylemine katılmıştım
    diğer hisselerin bu kadar değerleneceğini ummadığım için aradan sıyrılır diye düşünüyordum.
    Son düzenleme : koçari; 29-11-2020 saat: 00:46.

3. blcyt'yi cobrayla konuşurken, madem ucuz niye kimse almıyor diyordu(tam 1.35 ti o dediği gün) hisse galiba 10 liraları gördü ve bölündü.
    ve ben o sermaye ile7 lira ederi vardır diye düşünüyor foruma yazmıyordum.

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    blcyt'yi cobrayla konuşurken, madem ucuz niye kimse almıyor diyordu(tam 1.35 ti o dediği gün) hisse galiba 10 liraları gördü ve bölündü.
    ve ben o sermaye ile7 lira ederi vardır diye düşünüyor foruma yazmıyordum.
    mutlaka her hisse ederine gidiyor, ahmet mehmet farketmiyor, bugünlerde hiç bakmadım ama yeni gönderilere bakarken hiç blcyt gönderisine rastlamıyorum, herkes satıp gitmesine rağmen hisse normal seyrine devam ediyor, artık agresif hareket etmesi gereken bi durum yok zaten.

5. Ha birde ben tahta yapıcı değilim ki senin gibi 4/5 tahta takip edeyim, yasak değil, haram değil.

Son dakika haberi... Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandıran Yunanistan Silahlı Kuvvetleri, Girit Adası'nda konuşlu bulunan Ruslara ait S-300 hava ve füze savunma sistemini test etti. Tatbikatta, Yunanistan ve Almanya'nın yanı sıra Hollanda ve ABD'den de askeri personel katıldı.
    https://www.takvim.com.tr/guncel/202...nda-kimler-var

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Yeni yatırımlar yapıp en az %200 büyümeden o iş zor.
    halka açıklık oranın belli bir büyüklükte değere sahip olması gerekiyor
    hisseler çok değerlendi, o miktarı da yükseltirler,
    ben hissedeyken söylemine katılmıştım
    diğer hisselerin bu kadar değerleneceğini ummadığım için aradan sıyrılır diye düşünüyordum.
    Gedza nın ederinde olarak bilinmesi güzel...Tahtaya atlayan olmuyor, içeriğini ve oluşumu bilenler pozisyon açıyor...ucuz olduğunu bilenler... Evet aynen dediğin gibi olacak...sıralaması ise yeni kabuk değiştirtecek yatırım( az kaldı), temettü( 2020), ciddi bir sermaye artışı(2021) ile. Maraton sonuçta.
    Ucuz algısı o dönem oluşacak. Fon tahtası olması ve bist100 adaylığıda.
    Tabii sermaye 50/60 milyon civarında olacak o zamanlarda.
    Ve tahtayı o dönemin yeni yatirimciları keşfedecek ,tabii bu günkü 1 lot 5 lot olmuş olacak.
    Hep böyle olur...
    Sen benim Sasa, Otokar, aselsan vs dan bahsettigimi duydun mu hiç ,yeni yatirimcilar pozisyon açar. Eskileri eritiyor veya eritti.

hakuna matara....memento mori.

8.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Gedza nın ederinde olarak bilinmesi güzel...Tahtaya atlayan olmuyor, içeriğini ve oluşumu bilenler pozisyon açıyor...ucuz olduğunu bilenler... Evet aynen dediğin gibi olacak...sıralaması ise yeni kabuk değiştirtecek yatırım( az kaldı), temettü( 2020), ciddi bir sermaye artışı(2021) ile. Maraton sonuçta.
    Ucuz algısı o dönem oluşacak. Fon tahtası olması ve bist100 adaylığıda.
    Tabii sermaye 50/60 milyon civarında olacak o zamanlarda.
    Ve tahtayı o dönemin yeni yatirimciları keşfedecek ,tabii bu günkü 1 lot 5 lot olmuş olacak.
    Hep böyle olur...
    Sen benim Sasa, Otokar, aselsan vs dan bahsettigimi duydun mu hiç ,yeni yatirimcilar pozisyon açar. Eskileri eritiyor veya eritti.

neyse!
    senin deyiminle gedza'ya iyi çalıştım bu gece.

Sayfa 706/1004 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •