Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop-XXXI

ne oldu şimdi? ben yamulmuşmu oldum? iyi tamam.. gidip ağzımın burnumun kanını sileyimde anlaşılmasın yarışmacılara başarılar diliyorum...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

161.250 dipte LONG yeriymiş gibi duruyor...
    ABD vadeliler +0.04

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    hani diyorlar ya başka ülkede yaşayamam.

bende başka siteden yükleyemem.

burası çok kolay

yüklediğim resimleri göremeyenler https://resimyukle.xyz/ sitesinden kendileri 1 resim yüklesinler, browrsreleri siteyi tanısın.

görebilenler göremeyenlere tercuman da olabilir.
    Abi şunu en baştan yazaydın ya aylardır kıvranıyoruz

Bu arada herkese günaydın.

bende gece uyandığımda, sayfadaki şhort cu sevinenleri görüp birde üstüne amerikanın kızardığını görünce, her halde baltayı taşa vurdum diye düşünmüştüm ama tekrar yeşilllenmiş ortalık. iyi dayaktan kurtuldum. bende sırtımı pekiştiriyordum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bende gece uyandığımda, sayfadaki şhort cu sevinenleri görüp birde üstüne amerikanın kızardığını görünce, her halde baltayı taşa vurdum diye düşünmüştüm ama tekrar yeşilllenmiş ortalık. iyi dayaktan kurtuldum. bende sırtımı pekiştiriyordum
    Long denemeleri... RYAN LONDON...

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar

7. kısa vadeli 1525 orta vadeli 1454 üstü güvenli longlar ve hisseciler için ....ytd

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar
    hayırlı sabahlar. seninle orucu birlikte tutan bayramı ayrı yapar ama...

Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •