Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Dayu maaşı dolarla mı aluyon diollardı. Orada anlamak lazım işte. Maaş dolar değil ama enerjiden dön kilota her şey dolarla nasıl olacak? Düştü dediğin 13 e düştü? 7 den 13 e gelmiş, iyi bile bu zamlar. Benzin en ucuz bizde dayu. Şükredin dayu. Adam normal fiyatı yapsa benzin 22 tl olması lazım dayu. Yapsın mı dayu ne isdionuz anlamiom ki. Nasip artık 20 lira olsun binen binemeyen belli olsun al trafiğe de çözüm sigara da yok içki de yok nasip artık dayu ne edek böyle oldu işte 2 3 aya esas olması gereken zamlar gelir ama enflasyon da kuraklık filan olmazsa bu sene artık dusuk olabilir tabi nassss naaaadssss deyip politika şeysini 7 8 e çekmez ise, çekerse ayrı hikaye dayu.
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gercekten çok eğlencelı memleket ......bu zamlar hangı adalet duygusuyla acıklanabılır...Allah sonumuzu hayır etsın .gecmıs olsun..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Memur sen malûm kabine de sendika memuru temsil etti 2.5 aldı memur.. başkanının lakabı da buçuk Ali..
    Memurun maaşını eriten adamdır kendisi
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    twitter da gördüm şimdi millet sendika üyelikten çekilme formu diye bişey paylaşıyor...amaç nedir? memur-sen den istifa edin mi diyorlar? istifa edince ne oluyor? bilmediğim için soruyorum...bu arada memur-sen başkanının maaşı da güzelmiş...bir biz olamadık şöyle bir sendika, kooperatif başkanı falan...altlarında son model arabalar, bilmem neler...ne garip bir ülkeyiz ya...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    2500 e kim gecinebiliyomus. Gecekondu kiralari bile 500 tl olmus[emoji2]

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    500 e köpek kulübesi bulamazsin nerde gecekondu bulacan.

4. su an olan sorunlar ve yanlışlar gercek eyvallah...
    fekat diğer tarafa da bakınca sayın abim.
    david of dış islerine babycan ekonomiye falan gelecekse aman kalsın.
    yahu oturup dinliyom urfaya elektrik beles genclere ilk telefon beles falan dayi.

belki bi gazla yabanci falan gelir ama sonrasi o tarafin da karanlik...
    bunu tarafsiz bakan herkes görür..

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dayu geçmiş olsun. Sen 3 5 seneye doktor filan bulursan şükret dicem illa bulursun da yani ne kadar nitelikli olur onu bilemem. Mühendislerin 1000 1000 gidiyordu 10000 10000 gider. Zor dayu. Çözüm mözum anlatana kadar zaten ülkede adam kalmadı bulsunlar şimdi çözümü hep beraber kafa kafaya - bi bulurlar ya sorma.

Sonrası için ben de fenerbahce gibi olur diyorum. Oh lan aziz gitti derken ali koç başkan ne hale getirdi ise Ülke de öyle olabilir malesef. Insallah olmaz, olmasın.

İnşallah bu son politika başarılı olsun, ülkemiz sürekli cari fazla versin, halkımız refah içinde yaşasın. Bu millet çok çekti az da yüzü gülsün inşallah.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dayu gidişat iyi değil, herkes şabkasını önüne koysun düşünsün. Zararın neresinden dönersen kârdır.
    Şuan 50 yıl geriye gittik bi 50 yıl daha geriye gitmek istemiyorlarsa el birliğiyle bu ölüyü kaldırırlar. yoksa mokoko yeni başlıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Allah'ını seven şu anki yönetimle ilgili savunma amaçlı tek satir yazmasın. Bakın Allah'ını seven diyorum...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayu gidişat iyi değil, herkes şabkasını önüne koysun düşünsün. Zararın neresinden dönersen kârdır.
    Şuan 50 yıl geriye gittik bi 50 yıl daha geriye gitmek istemiyorlarsa el birliğiyle bu ölüyü kaldırırlar. yoksa mokoko yeni başlıyor
    herkes her türlü fedakarlığı yapsın, bu akapenin her türlü rezilliğini temizlesin, mr erdoğan iktidara devam etsin istiyorsun sanırım.. yazılarından bu anlaşılıyor genelde.. 20 yılda bu ülkeye yapılan kötülüklerin derecesini anlamamış durumdasın bence.. herkes ilk önce yalanların bir bir ortaya çıkmasını izleyecek.. bu millete nasıl yalanlar söylendi.. bunlar ortaya çıkacak..bu rezilliğe yıllarca alkış tutanlar (zira rezillikler yıllardır devam ediyor aslında yeni bir şey değil, sadece daha görünür oldu) henüz ne kadar berbat bir durumda olduğumuzu anlamadı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    laf uçar gider
    amaa veriler kayıtlar bir yere uçup gitmez ...

Enflasyon sepetinin içeriği aynı mı ki?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •