Sayfa 706/1007 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop XL

1. Ben tam materyalist, milliyetçi veya dindar olmadığım için bazı olaylara tepkim genel yığın gibi olmuyor.

Burada sıra dışı samimi bir görüş belirten olur ise anında tepki çekiyor, hatta bazen ekran görüntüsünü aldım diyenler oluyor. İster istemez her insan kendi inancı ve düşüncesi çerçevesinde diğerlerini yargılıyor, tersi de zor zaten.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir ara çoluk çocuk beden beden atlet külot almıştık. Bir anda uçtu. Bizim strateji para kazanmak değil gelirin aynı ise onu maksimum seviyede ekonomik kullanmak
    Geçen BloombergHT'de bir programda "Enflasyona karşı paranızın değerini nasıl korursunuz" diye bir soru sordular izleyicilere. Döviz, borsa, altın gibi klasik cevapların yanında birisi "Harcayarak" dedi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE nin yapacağı iki hamle kaldı. Biri dışardan canlı hayvan getirip et fiyatını düşürmek iki buğday arpa gibi tahılları ucuza almak. Bu ikisini yaparsa tarihe karışır.
    iki hafta önce 179 a aldığım cumhuriyet sucuğa 230 tl fiyat koymuşlar sonrada indirim yaptık demişler 199.90 a veriyorlar
    bir halt olacağı yok.

4. Bir aday çıksa bana oy verenlerin günahının iki misli bana ait dese çok oy alır ama %20 yi aşamaz. Dünya işi de önemli, benim ve çocuklarımın dünya işi için ne planı var söylemesi gerekir.

Yanmaz kefeni zaten satıyorlar, başka birinin kefen giymesi onu bağlar. Zamanında enel hak diyen kişiler olmuş, bana faydası var mı onu söylemesi lazım. Dün biri ramazanda su içilmemesi hükmünü iptal ettim demiş trend olmuş.

5. Başka kimse yok mu?

Temel bir gün dalgın dalgın yolda yürürken derin bir çukura düşer. Çukurdan çıkamayacağını anlayan Temel çaresiz başlar bağırmaya:

– Kimse yok midur? Yardum edun daaa.

O esnada bir mucize olur ve bir siyasetçi gelir. Temel’ e derki :

– Seni buradan kurtarırım fakat 3 isteğim olacak. 1 içkiyi bırakacaksın, 2 kumarı bırakacaksın, 3 zamparalığı bırakacaksın.

Bunun üzerine Temel tekrar bağırmaya başlamış :

– Başka kimse yok midur?

6. Havacılıkda kurallar kan ile yazılmıştır diye bir söz var.

Futbol da belki öyledir. Ofsayt kuralı dışarıdan izleyenlere saçma geliyor. Bir siyasetçi ben iktidara gelince ofsayt kuralını iptal edeceğim dedi, ama ne ciddiye alındı ne de komik bulundu. O kuralları Türkiye Futbol Federasyonu değil FIFA ve 4 ülkenin oluşturduğu ayrı bir grup beraberce belirliyor, BM konseyi gibi bir şey var.

Vaadler inandırıcı olmalı, bu tip hatalar siyasetçide en önemli özellik olan inandırıcılıktan kaybettiriyor.

7. Şimdiki siyasetcilerin işi de zor.
    teknoloji var, herkes anınde erişiyor, hemen soruyor gogil amcaya bilmediği bişey olunca
    Eskiden
    yol getirecem, okul yatıracam, su getirecem derlerdi.
    o kısım da doydu.
    Vaat kalmadı gibi bişii
    Hamdım Piştim Yandım

Ben hala uykuda gibiyim 6 aydır kabus görüyorum sanki , nasıl indirirsin sen faizi böyle bir dönemde 19 dan 14 e, Yunan gevuru geçse bu ülkenin başına o bile bu hainliği yapmaz....

Sayfa 706/1007 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •