Sayfa 706/1122 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Güncel fiyatlar;

Ürün made in Turkey

çoban salatanın yanına bol ekmek verirlerse bi tane alırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    çoban salatanın yanına bol ekmek verirlerse bi tane alırım.
    ben de Bulgaristan Varna'dan güncel haberleri vereyim (pederleri ucuz diye yollamıştım)

Park yeri: 45 lira (5 Bgn)
    Sahil: 2 şezlong + şemsiye : 180 lira (20 Bgn)
    Yemek: Tavuklu hamburger + kavanozda limonata : 126 lira (14 Bgn)
    Şehiriçi öğlen yemeği: 2 tabak patates garniturlü tavuk budu + 1 içecek : 324 lira (36 Bgn)
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    13 Haziran tarihinde benimde aklima takilmisti. Dolar basliginda Sn. Achiles cevaplamisti. Sagolsun.
    Nede patlıyor demiş anlamadım, siz anlayabildiniz mi

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Nede patlıyor demiş anlamadım, siz anlayabildiniz mi
    Anladigim kadariyla 25 Bin TL limitli kredi kartimiz var ve aylik 10 Bin TL harcamamizi kredi kartimizla yaptik. Her ay kredi Karti borcumuzun asgari tutarini oduyoruz ve 3 ayda kredi karti limitimiz doluyor. Borclanma limitimiz , kurdugumuz sistem dolayisiyla kredi kartimiz patliyor.

Bankalar eskiden kredi karti limitini beyan ettigimiz gelirin 4 katina kadar veriyorlardi yanlis bilmiyorsam. Bankada tuttugumuz birikim icin ayrica bir kredi karti limiti verirler mi bilmiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    ben de Bulgaristan Varna'dan güncel haberleri vereyim (pederleri ucuz diye yollamıştım)

Park yeri: 45 lira (5 Bgn)
    Sahil: 2 şezlong + şemsiye : 180 lira (20 Bgn)
    Yemek: Tavuklu hamburger + kavanozda limonata : 126 lira (14 Bgn)
    Şehiriçi öğlen yemeği: 2 tabak patates garniturlü tavuk budu + 1 içecek : 324 lira (36 Bgn)
    9 kat mi olmuş paraları....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Anladigim kadariyla 25 Bin TL limitli kredi kartimiz var ve aylik 10 Bin TL harcamamizi kredi kartimizla yaptik. Her ay kredi Karti borcumuzun asgari tutarini oduyoruz ve 3 ayda kredi karti limitimiz doluyor. Borclanma limitimiz , kurdugumuz sistem dolayisiyla kredi kartimiz patliyor.

Bankalar eskiden kredi karti limitini beyan ettigimiz gelirin 4 katina kadar veriyorlardi yanlis bilmiyorsam. Bankada tuttugumuz birikim icin ayrica bir kredi karti limiti verirler mi bilmiyorum.
    Kart limitinin üstüne çıkamazsın zaten, buna niye patlamak demiş ilginç
    Kart limitin kadar tutarı ~%2 civarı faizle kullanmış oluyorsun olay bu

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kkm'ci arkadaşlar bu kredi çekip kkm yapma konusundaki fikriniz nedir? yapanınız varmı? cihat çiçek diye bi yutuber var eleman yasa dışına çıkmadan çakallığın envai çeşidini öğretiyor: )tuhaf fikirler sokuyor insanın kafasına. hiçbirşey yapamazsanız kredi kartınızın asgarisini ödeyin kalanı lira dışındaki herşeye gömün diyor falan: ) %80 enflasyonda ödeyeceğiniz ayda %1,8 faiz gibilerden..
    adamı dinledim dedikleri doğru gibi. ama kredi çekip kağad almayın. ben yaptım iş boka sarıyor.

Sayfa 706/1122 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •