Sayfa 702/1122 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    44 yaşındayım, ne evlendim ne çocuk sahibi oldum. İnanılmaz mutlu ve huzurluyum bu konuda. Etrafımda ne kadar evlenip çocuk sahibi olmuş arkadaşım eşim dostum varsa hatta kendi ağabeyim bile bu konuda bana imreniyor. En iyisini sen yaptın diyorlar. Hepsine bakıyorum köleleştirmişler hayatlarını. Kafalarının içi devamlı bir yığın maddeyle dolu. Anın içerisinde kaybolma diye bir durumları kalmamış devamlı mental taciz ve kuşatma halindeler. Bir yerden sonra kendileri de bu durumu farkediyor ve bu sefer eşlerine, çocuklarına karşı agresifleşiyorlar. Bu köleliğin, sefilliğin sorumlusu onları ilan ediyorlar.
    Aman ülkede sosyolojik iklim değişmesin, aman azınlık durumuna düşmeyelim diye kimse kusura bakmasın kendimi ateşe atamam.
    Adam gibi politikalar uygulasınlar önce. Doğru dürüst bir eğitim insani ölçülerde yaşam standartları hazırlasınlar. Sonra milletten çocuk yapmayı beklesinler. Ben böyle akrebin, çakalın, itin uğursuzun, eğitimsizin, saygısız sevgisiz nobran cahil ahlaksız insanların arasına çocuk yapıp atıcam öyle mi?
    Geçiniz

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bende 42 yaşındayım sizin gibiyim evlenseydim şu anki hayat standartım asla olmazdı üstelik bir de boşanma olayı yaşasaydım tam anlamıyla sefil olmuştum abim boşandı tüm servetini kaybetti ve hala iki tane çocuğuna deli gibi para sayıyor kalp ameliyatı oldu çocuklarına para kalmayacak diye gitti dandik bir hastanede ameliyat oldu kendine özel hiç bir lüksü yok non stop sömürülen bir zombi gibi yaşıyor
    Bu işin bir standardı yok, evlenip çocuk sahibi olup çok mutlu yaşayan sayısız insan da var. Evlendiğim nikah salonunun (Ankara, Vedat Dalokay) duvarında yazıyordu hala aklımda: Dünyanın en kalın kitabı mutlu evlilikleri anlatan kitaptır diye.
    Kabul etmek lazım biraz da kısmet/şans işi, herkesin evliliği iyi gitmiyor.
    Evlenmek şart değil belki ama çocuk sahibi olmak doğal bir güdü ve ihtiyaç, doğa kanunu. Çocuğun vereceği duyguların da muadili/ikamesi yoktur, parayla falan alınacak şeyler değil.
    Neyse, herkesin kendi tercihidir, bireysel seçimlerdir, saygı duymak lazım.
    Ama genelleme yapmak yanlış olur, onu belirtmek istedim.

En mutlu evlilik de dududa temettü evliliği[emoji39]
    Tamamen duygusal[emoji39]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Faiz konusuna geri dönelim
    Kredi kartından nakit avans çekip USD faizine yatırmak bile daha karlı
    Kredi kartindan nakit cekip eurobond almak da karli olur mu??

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    En mutlu evlilik de dududa temettü evliliği[emoji39]
    Tamamen duygusal[emoji39]
    Bu isi bu kadar buyutmeyin..

Evlenirsin..

Esin iyi cikarsa mutlu olursun..

Cikmazsa da feylezof..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sen mutlu evliliğin sırlarını burda açıkla .mesela ne.[emoji39]az pişmiş ızgara ahtopod mu[emoji2957]
    Valla en son Ukrayna'ya gittik .ordanda bı şey çıkmada.bizdeki şans işgal oldu.
    Bütün kayıtlar orda kaldı.

6. Bankalarda mevduat faizlerinde hafif hareketlenme var .kkm tavan olan 17 yi 20 yapsalar çok iyi olacak .hem hazineden de az para çıkmış olur.su enflasyonist durumda yuzde 40 lardan da kredi kullanımı olur diyorum .

7. Dior kuyruğu

Ne diyor ? Al beni diyor :D

Daha sonra tax free form ları dolduruyorlar

LV tshirt ler 15-20 k lira

Güncel fiyatlar;

Ürün made in Turkey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669