Sayfa 701/1122 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Bu arada Almanya çok rahatmis alım gucu çok yüksekmiş ..benim yazlık komşu karı koca asgari ücretli ; sadece İstanbul'a gelince kelle paça içiyor neden Almanya'da icmiyorsun diyorum çok para diyor . Kelle paça icecek kadar kazanamiyoruz diyor ...Bilmem kaç öyroyymus....geçen yine birini gördüm ağzında 7 dış var 0 mersedec 200 den indi dedim ne oldu .. İngiltere'de yaşıyormuş dislerini yaprtiramiyormus ..şaşırdım açıkçası ...

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu arada Almanya çok rahatmis alım gucu çok yüksekmiş ..benim yazlık komşu karı koca asgari ücretli ; sadece İstanbul'a gelince kelle paça içiyor neden Almanya'da icmiyorsun diyorum çok para diyor . Kelle paça icecek kadar kazanamiyoruz diyor ...Bilmem kaç öyroyymus....geçen yine birini gördüm ağzında 7 dış var 0 mersedec 200 den indi dedim ne oldu .. İngiltere'de yaşıyormuş dislerini yaprtiramiyormus ..şaşırdım açıkçası ...
    Almanyada çöpten depozitolu dönüşümlü şişe toplayanda var. Tabiki depozitolu şişeyi çöpe atanda var. İkiside bana ilginç gelmişti. Sonuçta her ülkeninde garibanı var. Önemli olan genel eğilimin ne olduğu. Kendini geliştirmiş, mesleki bilgisi olan adam garibansa orada durup düşünmek gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Buyuklerimizden bazi ozlu sozler:

Bekarlik sultanliktir..

Bekara kari bosamak kolaydir...

Ici beni yakar disi seni...

Davulun sesi uzaktan hos gelir..

Vay be forumda ne kadar da cok tohuma kacmis adam varmis

Son tatilimde varlikli veyaslica bir turk karikoca ile tanistim.. Uzun zamandir ABD de yasiyorlar, hic cocuklari olmamis, Bir evlatlik almislar sonra problem olmus simdi ondan yasal yoldan kurtulmaya calisiyorlar..
    Mal varliklari icin vasiyetname hazirlamislar, ayni anda olursek diye bir de 3. bir kisi belirlemisler vasiyeti yerine getirecek.

Dunya gitgide garip gorunmeye basladi gozume..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    44 yaşındayım, ne evlendim ne çocuk sahibi oldum. İnanılmaz mutlu ve huzurluyum bu konuda. Etrafımda ne kadar evlenip çocuk sahibi olmuş arkadaşım eşim dostum varsa hatta kendi ağabeyim bile bu konuda bana imreniyor. En iyisini sen yaptın diyorlar. Hepsine bakıyorum köleleştirmişler hayatlarını. Kafalarının içi devamlı bir yığın maddeyle dolu. Anın içerisinde kaybolma diye bir durumları kalmamış devamlı mental taciz ve kuşatma halindeler. Bir yerden sonra kendileri de bu durumu farkediyor ve bu sefer eşlerine, çocuklarına karşı agresifleşiyorlar. Bu köleliğin, sefilliğin sorumlusu onları ilan ediyorlar.
    Aman ülkede sosyolojik iklim değişmesin, aman azınlık durumuna düşmeyelim diye kimse kusura bakmasın kendimi ateşe atamam.
    Adam gibi politikalar uygulasınlar önce. Doğru dürüst bir eğitim insani ölçülerde yaşam standartları hazırlasınlar. Sonra milletten çocuk yapmayı beklesinler. Ben böyle akrebin, çakalın, itin uğursuzun, eğitimsizin, saygısız sevgisiz nobran cahil ahlaksız insanların arasına çocuk yapıp atıcam öyle mi?
    Geçiniz
    Soyun kurudu...

Gecmis olsun...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Bu forumda Almanya hakkında çok bilgili olaya hakim ağabeyler var. Her ülke gibi artısı eksisi fakiri zengini her şeyi var genellemek zor.
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu arada Almanya çok rahatmis alım gucu çok yüksekmiş ..benim yazlık komşu karı koca asgari ücretli ; sadece İstanbul'a gelince kelle paça içiyor neden Almanya'da icmiyorsun diyorum çok para diyor . Kelle paça icecek kadar kazanamiyoruz diyor ...Bilmem kaç öyroyymus....geçen yine birini gördüm ağzında 7 dış var 0 mersedec 200 den indi dedim ne oldu .. İngiltere'de yaşıyormuş dislerini yaprtiramiyormus ..şaşırdım açıkçası ...

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yahu bi soru sorduk be millet arada yaralı parmaya işeseniz nolur yav. valla forumu 2 aydır takip ediyorum sadece siyaset ve çarşı pazarda fiyatlar tamam düştüğümüz durum siyasetle ilgili o muhabbetler de olsun da faiz konuları da olsun be arkadaş. dişe dokunur bilgi veren şurda 50 kişide 3 kişi bile yok. niye takip edelim ki böyle forumu anlamı yok. sadece geyik muhabbetine bu kadar zaman bulabildiğinize göre parayı siz kazanmıyorsunuz.

forumda 2 aydır tamam bu ilginçmiş diye duyduğum tek madde döviz faizlerinin %5 olması, o da saçmasapan bi fikir arkadaş siz kafayı mı yediniz? dolar 18'e geliyor hükümet gene bi cuma akşamı kkm+%17 faiz sistemine geçerse ne b.k yiyceksiniz?akıl mantık alır gibi değil, 600 liralık yemek yedik diyen adamlarsınız bu kafayla bu parayı nasıl kazandınız? ben buraya artık uğramam da yalnız dolar 10 lira olduğunda bu kodamanlarla dalga geçme fırsatını kaçırmıycam ondan kaçışınız yok söyleyim: )

aynen başlıkla alakası pek kalmadı

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kkm'ci arkadaşlar bu kredi çekip kkm yapma konusundaki fikriniz nedir? yapanınız varmı? cihat çiçek diye bi yutuber var eleman yasa dışına çıkmadan çakallığın envai çeşidini öğretiyor: )tuhaf fikirler sokuyor insanın kafasına. hiçbirşey yapamazsanız kredi kartınızın asgarisini ödeyin kalanı lira dışındaki herşeye gömün diyor falan: ) %80 enflasyonda ödeyeceğiniz ayda %1,8 faiz gibilerden..

Dediği doğru kredi kartı faizleri enflasyona göre çok düşük

Kredi kartının asgarisi dışında ödemek çok mantıklı değil

Kalan ile ne alsan kar edersin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by ativan Yazıyı Oku
    Dediği doğru kredi kartı faizleri enflasyona göre çok düşük

Kredi kartının asgarisi dışında ödemek çok mantıklı değil

Kalan ile ne alsan kar edersin
    Faiz konusuna geri dönelim
    Kredi kartından nakit avans çekip USD faizine yatırmak bile daha karlı
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 701/1122 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •