Sayfa 698/1122 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Spektrum sizin görüş ve durusunuza sonsuz saygı duyuyorum.

Benim kızdığım kişiler hem çoluğu çocuğu olmayıp hem de ülke elden gidiyor emekli olamıyoruz vs yaygara yapanlar. Siz ben bu koşulları gördüm istemedim bu oyunda yokum demişsiniz buna ne denir ki ancak saygı duyulur.

Hem çocuk yapmayıp hem de başkasının çocuğu çalışsın beni emekli etsin demek sizce de iki yüzlü değil mi?
    O konuda haklısınız. Çocuksuz ve eşsiz bir hayat kuran bir insanın da buna göre bir iktisadi pozisyon, kendi ayakları üzerinde duracak bir sistem tasarlaması gerekiyor elbette. Çocuğa, eşe, aile geçindirmeye harcamadığı parasal ve zamansal kaynaklarla hayatını kurtarıp kimseye bel bağlamaması gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Benim ev araba alacak kadar param yoktu onun için borsaya İMKB 30 hisselerine yatırım
    aynısı ben 200'e alacaktım araba. ikinci elden az biriktireyim sıfır alırım dedim. sıfır şimdi 600-700.

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    44 yaşındayım, ne evlendim ne çocuk sahibi oldum. İnanılmaz mutlu ve huzurluyum bu konuda. Etrafımda ne kadar evlenip çocuk sahibi olmuş arkadaşım eşim dostum varsa hatta kendi ağabeyim bile bu konuda bana imreniyor. En iyisini sen yaptın diyorlar. Hepsine bakıyorum köleleştirmişler hayatlarını. Kafalarının içi devamlı bir yığın maddeyle dolu. Anın içerisinde kaybolma diye bir durumları kalmamış devamlı mental taciz ve kuşatma halindeler. Bir yerden sonra kendileri de bu durumu farkediyor ve bu sefer eşlerine, çocuklarına karşı agresifleşiyorlar. Bu köleliğin, sefilliğin sorumlusu onları ilan ediyorlar.
    Aman ülkede sosyolojik iklim değişmesin, aman azınlık durumuna düşmeyelim diye kimse kusura bakmasın kendimi ateşe atamam.
    Adam gibi politikalar uygulasınlar önce. Doğru dürüst bir eğitim insani ölçülerde yaşam standartları hazırlasınlar. Sonra milletten çocuk yapmayı beklesinler. Ben böyle akrebin, çakalın, itin uğursuzun, eğitimsizin, saygısız sevgisiz nobran cahil ahlaksız insanların arasına çocuk yapıp atıcam öyle mi?
    Geçiniz
    Finansal özgür olmadan önce bu işlere kalkışmak delilik bence de

4. yahu bi soru sorduk be millet arada yaralı parmaya işeseniz nolur yav. valla forumu 2 aydır takip ediyorum sadece siyaset ve çarşı pazarda fiyatlar tamam düştüğümüz durum siyasetle ilgili o muhabbetler de olsun da faiz konuları da olsun be arkadaş. dişe dokunur bilgi veren şurda 50 kişide 3 kişi bile yok. niye takip edelim ki böyle forumu anlamı yok. sadece geyik muhabbetine bu kadar zaman bulabildiğinize göre parayı siz kazanmıyorsunuz.

forumda 2 aydır tamam bu ilginçmiş diye duyduğum tek madde döviz faizlerinin %5 olması, o da saçmasapan bi fikir arkadaş siz kafayı mı yediniz? dolar 18'e geliyor hükümet gene bi cuma akşamı kkm+%17 faiz sistemine geçerse ne b.k yiyceksiniz?akıl mantık alır gibi değil, 600 liralık yemek yedik diyen adamlarsınız bu kafayla bu parayı nasıl kazandınız? ben buraya artık uğramam da yalnız dolar 10 lira olduğunda bu kodamanlarla dalga geçme fırsatını kaçırmıycam ondan kaçışınız yok söyleyim: )

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Finansal özgür olmadan önce bu işlere kalkışmak delilik bence de
    İki deli bir araya gelmemeliydik.
    İnsanın kendisiyle eşit statü , eğitim ve gelir düzeyi eşit veya yakın biriyle evlenmesi caiz değil mi ?
    Evde köle beslemeyecekseniz bu bu ajite kime ?

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Öncelikle Emekli adam devlete yeteri kadar prim ve vergi ödüyor...Başkası çalışıp onun maaşını vermiyor...

Devlet göçmen -sığınmacı-kaçak adı neyse o sistemi destekliyor.Karşılığında BM ve AB den para alıyor...Yerel yapıyı bozma girişimi bir devlet ve/ya hükümet politikasıdır...

Enflasyona ben kendimi ezdirmedim diyen mutlaka en az bir gol yemiştir...Burada en fazla golü yiyen kesim Sabit gelirliler oldu.

Dudunun dediği gibi eskiden ne alsam masaya nakdi koyardım ...Şimdi gereksiz masraflardan kaçınıyorum...Arabayı sıfırladık ama sigorta vergi bakım masrafarı , benzin fiyatı ağır gelmeye başladı...

TR de %10 kesimdeysen ve ticaret veya üst düzey bürokratsan hayat sana güzel değilsen mevcut şartlarda kazığın kalınlığı her geçen gün artıyor.

Bende 3 çocuk var daha 1 numara seneye mezun olup hayata atılacak...Arkasında 2 tane daha var ve bu şartlarda bunları nasıl hayata hazırlayacağım hiç bir bilgim yok....

Neyse verdik yetkiyi gördük etkiyi....

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    şöyle düşünüyorum: lan bu şartlarda evlen ev kur çocuk sahibi ol akıl karı değil. kafayı yemje lan...
    hele bir de tatil giyim kuşam meraklısı bir hatuna düşersen yamulursun valla

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yahu bi soru sorduk be millet arada yaralı parmaya işeseniz nolur yav. valla forumu 2 aydır takip ediyorum sadece siyaset ve çarşı pazarda fiyatlar tamam düştüğümüz durum siyasetle ilgili o muhabbetler de olsun da faiz konuları da olsun be arkadaş. dişe dokunur bilgi veren şurda 50 kişide 3 kişi bile yok. niye takip edelim ki böyle forumu anlamı yok. sadece geyik muhabbetine bu kadar zaman bulabildiğinize göre parayı siz kazanmıyorsunuz.

forumda 2 aydır tamam bu ilginçmiş diye duyduğum tek madde döviz faizlerinin %5 olması, o da saçmasapan bi fikir arkadaş siz kafayı mı yediniz? dolar 18'e geliyor hükümet gene bi cuma akşamı kkm+%17 faiz sistemine geçerse ne b.k yiyceksiniz?akıl mantık alır gibi değil, 600 liralık yemek yedik diyen adamlarsınız bu kafayla bu parayı nasıl kazandınız? ben buraya artık uğramam da yalnız dolar 10 lira olduğunda bu kodamanlarla dalga geçme fırsatını kaçırmıycam ondan kaçışınız yok söyleyim: )
    Devlet kkm +17 derse bu dolara, euroya %17 faiz demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 698/1122 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •