Sayfa 706/1004 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi
    Yeni Tweetleri göster
    Sohbet
    Altuğ Özaslan
    @altugozaslan
    Özkaynağı kısıtlı, dış kaynağa erişimi de yetersiz olan reel sektör, çareyi varlık satışında arıyor. Reel sektör temsilcileri kredi bulamayan firmaların, yükümlülüklerini yerine getirebilmek ve kendilerini bir sonraki aya taşıyabilmek için depodan iskontolu satışları hızlandırdığını vurguluyor.

https://ekonomim.com/ekonomi/reel-se...-haberi-705299
    Hah şöyle, biraz bıraksınlar elin .... gerdeğe girmeyi...

Özel sektörün bu bedava para yalvarışlarına tilt oluyorum...

Ettiğin karı cebe cukkala, ama milletin/devletin parasını bedavaya kullan, oh ne güzel dünya...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    aylı berde, vayli berde , beyaz ferrari testarossa & miami geceleri ... mahmut tuncer eşliğinde
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    yükseliş treninde havanı basarsın tabi.
    tiren inişe geçsin, alırlar havanı.
    nerden olduğunu o zaman öğren. züprüz olsun. asdasds
    100 lot ile ne havami Alacak 100 lot 100 lot alıp satıyorum 1 dakika sürmüyor öyle 45 bin basmıyorum tek seferde güçcük güçcük bizim ki damlaya damlaya göl oluyor

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    eee biz boşuna mı nassim nicholas taleb'le arkadaşız, babayiğit !

stabil giden kırılganlığa açıktır.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Dostlar özelden tup ve thy grafı yorumlamamı isteyenler kendi düşüncemi paylaşırımda şimdi bizm ayağımız tökezlesin diye bize laf çakmak için bekleyen çakal lar var sonra kendilerine Aslan vs yakıştırması yapıyorlar benden uzak Allaha yakın olun başka birşey istemiyorum ha çok dedikodu yapacaksanız müge Anlıya gidin de bu işlere girmeyin buranın havasını bozmayın .

6. Sindoma abi tüpte hacim dehşet ötesi
    En yüksek 149.50 görmüş
    Ben bu tarihi not alıyorum
    22.08.2023
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dostlar özelden tup ve thy grafı yorumlamamı isteyenler kendi düşüncemi paylaşırımda şimdi bizm ayağımız tökezlesin diye bize laf çakmak için bekleyen çakal lar var sonra kendilerine Aslan vs yakıştırması yapıyorlar benden uzak Allaha yakın olun başka birşey istemiyorum ha çok dedikodu yapacaksanız müge Anlıya gidin de bu işlere girmeyin buranın havasını bozmayın .
    Grafikte çektiğin çizginin altına 1 kuruş sarkarsa yerim beynini,kurtulamazsın dilimden Bulut....Ona göre

Şakası bir yana attığın grafikler faydalı oluyor ... Faydalanan çok arkadaş vardır..Ben de kendi grafiklerimle karşılaştırıp farklı açıdan bakmış oluyorum.
    Tabi gene sen bilirsin...

Onun haricinde genel konuşmak gerekirse ben burada her ne paylaşılırsa dikkate alırım.. Farklı açıdan bakmak, hele ki tersim düşünen adamları okumayı da severim...

8. bu tup sabahki hareketi ile haftalık kanal hedefini tamamladı.
    aynı zamanda fibo bölgesi yalnız hareket hızlı olduğu için ortalamalar günlükte aşağılarda kaldı .
    alıcı geldiği sürece yukarda 146-160 hedefi olur , aşağıda 137 altı kapanışlarda dikkat edilmeli kısa vade benim görüşüm bu yönde pozisyonlarımı bu şekilde taşıyorum maliyetiniz ve stoplos bölgenizi siz ayarlayın.

Sayfa 706/1004 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •