Sayfa 706/1001 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    aynen mahdumun durumu iyi maşallah .. sen yinede kıyıya köşeye lot sakla her ihtimale karşı satarsa.. falan arkasından bakıp üzülmesin.
    Kendibilür, ayakları üzerinde durması lazım artık çoğu şeyi öğrettim,
    Ben tradeci adamım yatırımcı olamıyorum malesef sabah mesaim başlar akşama biter, artık nasipte zopamı yoksa pidemi ne çıkarsa bahtımıza endekis düşerken hisse almam, karakablı deftere üüüle yazmışım not olarak asılı duruyor, demek ki bi yerde üzmüşler ondan not aşmışum unutmayım diye
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    aynen mahdumun durumu iyi maşallah .. sen yinede kıyıya köşeye lot sakla her ihtimale karşı satarsa.. falan arkasından bakıp üzülmesin.
    sel dayu aksa yı bir incelesene.....fikrini almak isterim.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Erivan 'da Paşinyan'a ve Rusya'ya tepki büyük. Paşinyan'ı hainlikle suçluyorlar. Halk Or*spu Rusya sloganları atıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Nasıl veren olmamış ?
    18:37 de "10 numara 5 yıldız " yazıp itibar verdim !
    Nasıl kazanacağım ? bekliyorum : )
    Abi mobilde itibarlar gozukmuyorsa demek ki merak etme strateji bende. Ben de diyorum neden kimse itibar vermemiş kimse milyon doları beğenmedi demek ki

5. Alacağı hisseleri daha sert ve rahat satıyor, biz de para az olduğu için sert satıştan korkup satıyoruz veya taze para koymaya korkuyoruz. Böyle güzel hisse neden düşüyor diye millet akşamleyin birbirine dert yanıyor.

Yolcu edeceği hisseleri ise yukarı çekerek veya yedire yedire satıyor. Kazanan sağa sola haber yolluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Fed faizi değiştirmedi.
    conilerin endeksleri satıyorlar. Faiz indirimi mi bekliyorlardı acaba.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sel dayu aksa yı bir incelesene.....fikrini almak isterim.....
    yarın bakayım inşallah abi.. teknolojiden uzak bir ortamdayım şuan

8. Yarın volatil olacak. Görüntü dövizi baskılayacak bir faiz artımı olacak.

Düşük artırım kafa karıştırır.

Yüksek artırım ilk etapta sıkıntı yaratır ama enflasyon konusunda önemli bir tetikleyici olur, stoklar piyasaya sürülür. Krediler de serbest olmadığı için fiyat beklentileri kırılabilir.

Biraz daha piyasayı izleyelim, yurt dışından gelecek paralara bakalım ifadesi vs güven sarsar.

Faiz düşürmek kolay yükseltmek zor. Döviz çok düşer ise TCMB zaten alıcıyım diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 706/1001 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •