Sayfa 707/1006 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Işık Ökte küçük yatırımcı THYAO da kademe kaldırıyor gülüyorum diyordu ama orada kademeler minimum 300 bin lot toplam hacmi 1 milyar üzeri günlük.

Gülünecek değil ağlanacak durum var.
    Kahraman Küçük yatırımcı robotlara karşı der gibi gülüyordu.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Işık Ökte küçük yatırımcı THYAO da kademe kaldırıyor gülüyorum diyordu ama orada kademeler minimum 300 bin lot toplam hacmi 1 milyar üzeri günlük.

Gülünecek değil ağlanacak durum var.
    Işık Ökte kim bilmem, ama artık Işık Bey kendi küçüklüğüne gülsün, değil mi ama. Zira beyefendi hazretleri "KY alıyor diye" güldüğünde THY 8.6'lardaydı geçen hafta, ama THY bugün 9.6'larda.

İyi para kazandık, şimdi biz gülüyoruz.

3. Bu arada ismi "yastık altı altın" olan şeyin ekonomiye kazandırılması çok zor.

Yastığın altında duran ve elle oynayıp sayabildiğin şey ile elektronik varlık aynı olmaz en azından bir iki nesil daha altın devam etmesi lazım. Banka cüzdanı da aynı hissi vermiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Işık Ökte kim bilmem, ama artık Işık Bey kendi küçüklüğüne gülsün, değil mi ama. Zira beyefendi hazretleri "KY alıyor diye" güldüğünde THY 8.6'lardaydı geçen hafta, ama THY bugün 9.6'larda.

İyi para kazandık, şimdi biz gülüyoruz.
    Ben de al sat amaçlı ilgileneceğim, başka hisse aldım 2 kademe arasında sabahtan beri sıkıştı, komisyona gidiyor para.

THYAO en az 10 kademe oynuyor.
    Akşam al sabah 11 de sat 14 de al 17 de sat karanlık odada yerine koy 2-3 kere döndürme imkanı var.

Bankalar birbirine bakıyor oynamıyorlar pek.

5. Bu alan büyük potansiyel taşıyor. Yerlilere bile yeterli bakım evi yokmuş.

Emekli maaşı 2bin EUR olsa, 1000 EUR ya bakılsa 1000 EUR da harcasa kişi başı yıllık nereden baksan 25 bin EUR gelir oluşur.

Hatta emeklilere göre konut siteleri bile yapılsa talep görebilir.

>>>
    SIMSEK: MUKAYESELI ÜSTÜNLÜGÜMÜZÜN OLDUGU BIR ALAN. TEDAVI, YASLI BAKIMI, TERMAL VB GIBI HER ALANDA HIZMET IHRACATINI DAHA DA ARTIRACAGIZ.

6. hadi ama...
    kır artık şu zincirleri
    https://www.youtube.com/watch?v=I7iF2l6wd20

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

7. gunlukler alda ama saatliklerde mini sat var,çok hızlı çıktı yoruldu haliyle.............ytd

Alıntı Originally Posted by istinyeli Yazıyı Oku
    Ayhan başkan,

nasıl zarar yazacakmış ben yazdığımda 131700 idi.

siz yazdığınızda 132000 deydi.

Ayrıca yazmak isteseydim yukarda Allah var 132475 den long pozları kapayın derdim.

eee şimdi 131800 ne olacak yazabilirmisin ben yazarım,

%75 132000 üzeri gün sonu kapayacak.

%55 kapanış 132375 olacak

Akşama bakarsın BAŞKAN.
    takipteyim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 707/1006 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız