Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Viop XXXVIII

devraldığından daha kötü denmiş tv spotunda... hahaha..

üstelik ustalık döneminde.. çıraklık olsaydı ne olacaktı acaba..bir de bunu millete gerine gerine söylediler "artık ustalık dönemindeyiz" diye.. ilahi adalet.. kibri hiç sevmez..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

lem boşkurt

akp zamanında 20 senede toplam yapılan özelleştirmelerin toplam tutarı ne kadar olmuş.

onu bir topla

sonra bu para nerde diye sor

allah için sormasan da olur yani benim için mahsuru yok

insanlığın için sor.

utanmaman için SOR

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    devraldığından daha kötü denmiş tv spotunda... hahaha..

üstelik ustalık döneminde.. çıraklık olsaydı ne olacaktı acaba..bir de bunu millete gerine gerine söylediler "artık ustalık dönemindeyiz" diye.. ilahi adalet.. kibri hiç sevmez..
    ustabaşılık dönemi loading

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    herkes her türlü fedakarlığı yapsın, bu akapenin her türlü rezilliğini temizlesin, mr erdoğan iktidara devam etsin istiyorsun sanırım.. yazılarından bu anlaşılıyor genelde.. 20 yılda bu ülkeye yapılan kötülüklerin derecesini anlamamış durumdasın bence.. herkes ilk önce yalanların bir bir ortaya çıkmasını izleyecek.. bu millete nasıl yalanlar söylendi.. bunlar ortaya çıkacak..bu rezilliğe yıllarca alkış tutanlar (zira rezillikler yıllardır devam ediyor aslında yeni bir şey değil, sadece daha görünür oldu) henüz ne kadar berbat bir durumda olduğumuzu anlamadı..
    Napalım, ben uyardım. Ülkeyi bir ev gibi düşünürsek, iktidar kim olursa olsun, yanlış yapılanın faturası halka kesilir,
    Siz bilirsiniz
    daha bu konu hakkında yorum yabmıycam.
    bazı arkadaşlar olayın ciddiyetini henüz idrak edemedi, halen iktidar muhalefet çekişmesi sanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Napalım, ben uyardım. Ülkeyi bir ev gibi düşünürsek, iktidar kim olursa olsun, yanlış yapılanın faturası halka kesilir,
    Siz bilirsiniz
    daha bu konu hakkında yorum yabmıycam.
    bazı arkadaşlar olayın ciddiyetini henüz idrak edemedi, halen iktidar muhalefet çekişmesi sanıyor
    biz de onu diyoruz işte.. olayın ciddiyetini kavrayamamışsın sen henüz.. mr erdoğan bu gemiyi yüzdüremiyor.. bunu millet anladığı anda bir şeyler değişme ihtimali var.. aksi takdirde her geçen gün kötüleşme devam ediyor.. yıllardır görüyoruz.. verdiği hiç bir sözü tutamadı.. dolar faiz arttı, fakirlik arttı. borcumuzun zaten miktarını bile bilmiyoruz artık.. 500 milyar dolar civarı.. sadece bu borcun faizi yıllık 30-35 milyar dolar civarı..

bu arada.. "yanlış yapılanın faturası .. " demişsin.. yanlış yapan akape.. bu çok net. yani olayın öznesi gayet belli.. belli olmayan muallakta bir şey yok.. rasyonel olmayan kibirli bir düşünce tarzı ülkeyi rayından çıkardı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    su an olan sorunlar ve yanlışlar gercek eyvallah...
    fekat diğer tarafa da bakınca sayın abim.
    david of dış islerine babycan ekonomiye falan gelecekse aman kalsın.
    yahu oturup dinliyom urfaya elektrik beles genclere ilk telefon beles falan dayi.

belki bi gazla yabanci falan gelir ama sonrasi o tarafin da karanlik...
    bunu tarafsiz bakan herkes görür..
    Öyleyse tarafsız bakma.

7. 40 yıllık çocukluk can ciğer arkadaşımi peşinen uyardım o konuda savunursan söverim diye. O konuda ağzını bile açamaz. Yarın kurumlarda kıyamet kopar. Durup dururken öyle bir algı oluştu bol zam verecek. elektriğe gaza geldi.

8. Muhalefet eğer bu şartlarda bile yeri göğü inletemiyorsa bıraksın gitsin.

Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •