Sayfa 707/970 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Viop LI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam şimdi bilemiyorum. bazılarını taşıyorum. çok da ümitliyim.

ama burda VESBE gibi bir şirketin yazılmamasına şaşırıyorum. her açıdan türkiyenin yüz akı bir şirket.
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    çok ilginç bir gün oluyor. herifler dibini sıyırıyor. sene sonu hedef kaç? 15-20-25?

son boğa fraktali bile 11,5 seviyesinde olmuş. pala malın altına yatmış bekliyor.
    22.06.2023 tarihinde, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul'da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 10,30-10,49 TL fiyat aralığından toplam 8.500.000 TL nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payımız/oy hakkımız 22.06.2023 tarihi itibarıyla %79,64'e gerilemiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1161416

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    22.06.2023 tarihinde, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul'da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 10,30-10,49 TL fiyat aralığından toplam 8.500.000 TL nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payımız/oy hakkımız 22.06.2023 tarihi itibarıyla %79,64'e gerilemiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1161416
    pozum hala aynı. sene sonu demişim. kimseye al demedim. keşke bir ev param olsa da kademelere gavura vurur gibi vursam.
    audentes Fortuna iuvat

3. Depremden sonra esnetilen kredi özkaynak oranı uygulamasını uzatmıyorlar sanırım. Kredi kullananlar bilgi sahibiyse bizi de aydınlatabilir mi

4. Başak Viop
    6. Ay kapanma serüveni devam ederken 8. Ay vade hala boş.
    Gün içerisindeki vadelideki alışların gelmesi, endeksin artı - eksi yakması kapanma sancısı.
    Yapıkredi kapandıkça yukarı sekiyoruz.
    22’sini beklemeye devam ediyoruz.

5. Kamu bankaları aleyhine özel büyük bankalar lehine bir gelişme olabilir.

Vergi ödemelerini almak, ellerindeki ucuz vadeli tahvilleri kamu bankalarına satmak vs.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bu arada altına da iyi koyuyorlar...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

VİOP30 günlük de, TEB kapanmaya devam ediyor ama yeni vadeye long taşınmadığı gibi short açmış, YapıKredi, İs ve Tacirler Yatırım biraz short kapamış, BofA da biraz long kapamış, pozisyonunda tek ısrar eden kurum HSBC shorta ilave yapmış,

Sayfa 707/970 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •