Ankara'da aktif baraj doluluk oranı %7.5'e geriledi.
Ankara'da aktif baraj doluluk oranı %7.5'e geriledi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
haftaya carsamba demistim.....11 800 diye.....bugun degil....bugun vade sonu....
enflasyon raporu....
CAN HAVLINDELER....EN BUYUKLER BORSADA....
bu fornasyon geregi eylul 15 gibi......12 300 oluruz demistim....ve topigimi acarim demistim....obur duyduklariniz bana ait degil.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Eve lazım olan para camiye verilmez , sudiler dün suriyede enerji anlaşmaları yaptı oradandı 3/1 aldık , senelerdir burada bize baktırdılar benim halkımın ihtiyaçlarına gidecek paralar bu insanlara gitti.
Bakan bey çıkıyor ekonomiyi anlatırken deprem oldu şöyle oldu böyle oldu diyor peki bu suriyelilerin ülkeye maliyetini neden anlatmıyorsun
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
GRAF OLARAK.....
bulut gerde kodu.....onu izliyoruz.....GUNCELLER....yoksa oyacagimi bilir laz....onu izleyin.
KORKU YOK....KORKUNUN ECELE FAIDESI YOK....AZA RAZI OLAMAYIZ....BIZ TALANDAYIZ.....
bekliyecegiz......9000 den 12 300 e oynadik.....
aldigimiz kaartlarin cogu....orada...IKIYE KATLIYACAKLAR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hisse senedi hesaplarında özkaynak oranı 20%'den 35%'e çıkıyor
kredi dolayısıyla özkaynağı 20%'de olan Pazartesi 35%'e çıkmak zorunda
hisse satmak zorunda kalacak
bulut neden satış var deniliyor özelden .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri