Sayfa 708/900 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Sn paydaşım. Dün telegramda TURGG sayfasında izledim. Sayfayı geçici olarak yöneten bu hissenin tekniğinden dem vurup yükselmeyebileceğini, temel analiz yapıp çok para etmeyeceğini ima etti. O arada uzun zaman orada olan biri ben sattım çıktım dedi. Yani tam hisse gidecek bütün beklenti gerçekleimiş. Arsa olmuş adamların kötülemesi dikkatimi çekt. Sonra kredi yasasğı geldi akşamına. Bugün de taban oldu. Demem o ki çok organizeler.
    Tüm fiyatı bu ekip bile düşürmüş olabilir.. kendileri bilir.. mutlaka arada %15-20 kar yapmak İçin gelecek traderlar olacak.. spekin bunları tokatlamaya çalışması da normal bence… yıllardır da yapıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askıdan iner inmez arsa olmuyor arkadaşlar, daha bunun 18.madde imar uygulaması var. O hazırlanacak ve imar komisyonunda onaylandıktan sonra yine 1 aylık askı süreci olacak. Sonra parseller tapu müdürlüğüne gönderilecek ve yeni tapular dağıtılacak. Daha çok su akar buralardan. Yıl sonuna tapu alma aşamasına gelmesi biraz mucize gibi.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Tüm fiyatı bu ekip bile düşürmüş olabilir.. kendileri bilir.. mutlaka arada %15-20 kar yapmak İçin gelecek traderlar olacak.. spekin bunları tokatlamaya çalışması da normal bence… yıllardır da yapıyor

Turgg logolu sayfa kurucusu da sayfayı bırakmış gibi. Çok nadir yazıyor. Yetki kiril alfabeli isim yazmış birinde. İşine gelmeyeni siliyor. Sayfa bir tür ona devredilmiş gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Askıdan iner inmez arsa olmuyor arkadaşlar, daha bunun 18.madde imar uygulaması var. O hazırlanacak ve imar komisyonunda onaylandıktan sonra yine 1 aylık askı süreci olacak. Sonra parseller tapu müdürlüğüne gönderilecek ve yeni tapular dağıtılacak. Daha çok su akar buralardan. Yıl sonuna tapu alma aşamasına gelmesi biraz mucize gibi.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Spek farkında sanırım sürecin daha zamanının olduğunun .. yıllarıdır yaptığı numaralarını tekrar yapabilecek demek.. neyse arsaya meteor düşmezse sorun yok benim için borsa fiyatı değil arsa fiyatı önemli.. al-satcılar dikkat etsin

5. Geçmiş olsun arkadaşlar. Şu an itibarıyla spek hissenin ırz... geçmiştir. K.Y.T.D.

6. Sanırsın İstanbul da deprem oldu bizim arsa göçük altında kaldı..K.Y.T.D.

7. Halka açıldığında 12.5 usd idi bu hisse. O zaman tarla idi. Şimdi arsa oldu. Bunca yıl sonra arsalar dolar bazında da arttı. Hala 12.5 usd bugün. Ne dolar enflasyonu ne de arsa oluşu gram fiyatlanmadı.

8. Şöyle tusiadçılardan bi babayiğit gelip yazmiyor ki alislari. Capsiz spekle uğraşıp duruyoruz. Bizim patronlar da gamsız. 2 sene önce icbct takasindan satan adam bile geri gelse sattigi fiyata alacak dolar bazında. Piyasa sığ olunca bu kadar oluyor. Ya da projeden daire alan ne kadar yatırımcı varsa onlar da gelmiyor. Halbuki reel sektörde maketten millet kapış eder. Neyse bizde sabır bol. Enflasyon aylık %5 altında çıkmıyor. Keyfi bilir. Cash geldikçe birer ikişer lot biriktirmeye devam...

Sayfa 708/900 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •