abi ankarada konut arzında çok sıkıntı var.
sen bilirsin.
geçen hafta tunalı hilmiden aşağı iniyorum orda çok meşhur bir emlakçı var. panosu bomboş sıfır ilan var.
ertesi gün benim emlakçıya durumu anlattım. bende sadece 2 satılık 1 kiralık ilan var hiçbiri de beş para etmez dedi. rakamlar uçmuş.
küçükesatta 2+1 eski eve 1 milyon üstü istiyorlar.
audentes Fortuna iuvat
*Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kur kontrolümüzün altında![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
ş dünyası haberleri
·
Daha fazlasını gör
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
4s
Enflasyon %70'lere giderken Merkez Bankası %9 faizle 150 milyar TL kredi dağıtacakmış ama sorun değil, nasıl olsa küresel barış gelince enflasyon düşecek.
bunu dün merkez bankası söyledi.
ne yapacaklarını kendileride bilmiyor ,
cumhurbaşkanına gidip konuşamıyorlar korkuyorlar .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
*Bakan Nebati: Yatırım yapacak kim varsa 150 milyarlık kredi paketi sunuyoruz
Bakan Nebati: Yatırım yapacak kim varsa 150 milyarlık kredi paketi sunuyoruz
Bakan Nebati: Enflasyonun çok çok altında kredi veriyoruz yatırım yapın
*Bakan Nebati: Verdiğimiz kredileri sıkı bir şekilde takip ediyoruz
Bakan Nebati: Bu ülke Türk Lirasına olan güveni yakalayan bir sürece girdi
*Bakan Nebati: Dövizle işlem yapmaktan vazgeçin
En çokta buna gülüyorum, siz önce döviz grantilileri TL ye çevirinde inanalım bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Ben 2 ay oldu ak yatırımı bıraktım, ama bu teminat artışları hayra alamet değil. Geçen sefer 17 aralıkta borsadaki büyük satıştan sonra da böyle yapmışlardı. 20 Aralık akşamında da doları bir gecede 7 TL düşürüp milletin ocağına incir ağacı ektiler. Şimdi ne olacak diye çok merak ediyorum açıkçası.
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Ev yokluğu veya talep fazlalığı yanında yeni kira düzenlemeri de arzı durdurdu. Şimdi kiraya veren 5 yıldan önce çıkaramıyor kiracıyı, öte yandan enflasyon %60 iken zam %30 yapılabiliyor uzun bir süre bu durum devam eder, kiracı zaten pahalı hale gelince boşaltır gider. Gerçek enflasyonun ise bir çok kalemde %100 den fazla.
Zamanında bir yere öğretim görevilileri için villa yapmış kooperatif, ama aidat yüksekmiş. Orada oturmayanlar sadece aidatı verin yeter diyerek kiracı aramışlar. Umarım o tip durumlar olmaz. Yeni evlerde merkezi ısıtma, güvenlik, sosyal tesisler vs ile kira kadar aidatlar olabiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bir kovboy filmi vardı adam boş araziye demiryolu istasyonu yapmış, bölgede su sadece orada varmış, sonradan ölünce mirasçısı gelmiş, o arada da demiryolu gerçeken de o araziye ulaşmış.
Spekülatif yatırımcı ileride yolun nereden geçeceğini bilince genelde orada hazırlığını yapıyor. Daha sağlamcılar ve büyük yatırımcılar işler kesinleşince ondan alıp devam ettiriyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri