Sayfa 709/2369 İlkİlk ... 20960965969970770870971071171975980912091709 ... SonSon
Arama sonucu : 18951 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ne diyeyiim başka şeyler de yazardım emma şimdi uymayayım... şeytani özelliklerin tümü de kadında vardır deyip konuyu kapatayım...
    analez tamam mı deyoduk
    )))))))))))))))))
    @erefefik

2. Mehmet Mescioğlu 🇹🇷
    @mehmetmesci
    Bomba haberi vereyim.
    Antalya otellerine, kış boyunca 2-3 aylık rezervasyonlar yağıyor. Her kış kapanan birçok otel de bu kış üşüyen Avrupalı konukları için açık kalacak )
    Fiyatlar ise geçen kışın iki katını geçti.
    Bu kış çok Euro gelecek..
    Buyur abi...Buradan anliyoruz ki, kışın da bize kıyak geçilecek. Valla iyi yere dukkan açtik.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Uykusuzlukta sirkadiyen ritim yanında epifiz bezini unutmamak ilazım. Klor,Flour,Brom ve bunlara benzer mineraller epifiz bezine zararlı. Özellikle Flour. Bunlar içme suyunda var. Damacana sularda da var. Maden sularinda da var. Bence çeşme suyunu kaynatarak iciniz. Flour çayda var. Kesinlikle içmeyiniz, içirmeyiniz. Sirkadiyen ritim saat 22.00-23.00 arası uykuya dalabilmek için. 22.00-02.00 arasında uyuyabilirseniz, epifiz bezi gereginden fazla melatonini salgilar ve pek cok saglik sorunundan kurtulursunuz. Bakiniz dohtur hanim benim kadar net yazamamis.
    "Uykusuzlugu cozmeden ölmeyecem" diye yazmistim degil mi? Çözdüm abi işte.
    Yeter ki iste, malum oluyor.
    sn nuri gel sen bizimkilere katıl. gerçi seni kabul etmezler ama ola ki bu malum olma halleri daha bir artarak devam eder. kimbilir bakarsın bir gün huzura erersin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
    Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy belediyeleri Akp kurulmadan önce de Chp'deydi, kurulduktan bugüne kadar da Chp'de. Rüşvet hep vardı. Bu partinin iktidara gelip,20 yıl hükümet kurmasınin nedeni Chp'nin Istanbul'da kötü yönetimi ve rüşvettir.
    Siyaset pis bir iştir, bu işle uğraşan kirlenir. Mevcut hükümet bu işin içine dini soktu, halkın inancını bozdu. Bunlarin yaptığı rüşvetten de beter.
    Sedef Kabaş taraflı davranıyor. Tweet tek kelime, "rüşvet" suçlu Akp. Chp iktidar olsa, Chp'nin hirhizliklarini Tvlerde cansiparane savunacak. Bundan guzel paralar kazanacak, Nagehan gibi milyon dolarlik evlerde oturacak, cocugunu en iyi okullarda okutacak.
    Korku ve Yalan Imparatorlugu yikilmali. Yikilacak. Yikiliyor.
    eğer bir kişinin inancı kalmadıysa ya da sizin tabirinizdeki etik değerleri heva ve hevesinin peşinde savrulur gider... ve savruldukça şeytan seni ele geçirir ( hani şu kadında daha çok ortaya çıkan şeytan), ve gitgide özünden koparıp kendine benzetir... bu yüzden bir insan inanmalı ve inancını mahvedenlere karşı durabilmeli...
    analez tamam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
    Emekli Evrupalilar Turkiya'ya geliyorlar. Bizim mal dohturlar da Evrupa'ya kaçtilar. Ben didim abi oturun oturduğunuz yerde. Yok şinci canları tehlikede. Evrupa faşisttir, bak Ukrayna'da insan kafası kesiyorlardı, Putin ebelerinin örekesini göstertti. Evrupa'da göçmen olmak istemezsin. Türk Milleti mi sandiniz, asıl medeni olan, asıl mülayim olan bizim milletimizdir. Türk Milleti güzel bir millettir.
    sonunda hepimizi faşist yapacaklar hem de en kafatasçısından

6.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    eğer bir kişinin inancı kalmadıysa ya da sizin tabirinizdeki etik değerleri heva ve hevesinin peşinde savrulur gider... ve savruldukça şeytan seni ele geçirir ( hani şu kadında daha çok ortaya çıkan şeytan), ve gitgide özünden koparıp kendine benzetir... bu yüzden bir insan inanmalı ve inancını mahvedenlere karşı durabilmeli...
    analez tamam
    Abi analez tastemam be ya...hey gidinin heyyy...

sonunda hepimizi faşist yapacaklar hem de en kafatasçısından
    Çok uğraşıyorlar. Tüm dünya faşizme doğru kayıyor. Tabii ki Türkiye de kayacak. Emme bizim faşistimiz daha ılımlı olur be ya. Bu millet güzel bir millettir abi...
    @erefefik

7. Semram Güzel'im hiç soyadın gibi deelsin...Edirne'de duttula mı seni?
    @erefefik

8. Mine Uzun
    @mneuzunyol
    ·
    5s
    Yeşilköy Manzara Restaurant’a 4 kişi gittik.
    2 serpme kahvaltı yanında 2 farklı sipariş daha vermek istedik.
    Fakat bizi 4 serpme kahvaltı almaya zorladılar.
    Eee tabii ki kalktık.
    Alla Allah...Niye?
    @erefefik

Sayfa 709/2369 İlkİlk ... 20960965969970770870971071171975980912091709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •