Sayfa 709/944 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop LXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Forumun iki aptalı kazanamadıkları için sürekli salya sümük saldırıyor....
    İçiniz kara oldukça kazanamayacaksınız....
    oku bakayım meeeeeeeeeeeeeee yalnız tokatçı meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    sana takmış kurtuluşun yok..sürekli getirin sindoyuuu diyor..
    Ben reel time yazdıkça sindooo kuduruyor.... iki aydır endeksi düşürmedi.... Yok bademler kendi pişirip kendileri yiyorlar..daha önce endeksi bademler yapmıyor muydu...Tabi kazanmak stratejik akıl ve cesaret ister...son iki aydır zavallı bu iki özelliği kaybedince ipini koparmış k.....gibi saldırıyor... filosuyla birlikte....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ben reel time yazdıkça sindooo kuduruyor.... iki aydır endeksi düşürmedi.... Yok bademler kendi pişirip kendileri yiyorlar..daha önce endeksi bademler yapmıyor muydu...Tabi kazanmak stratejik akıl ve cesaret ister...son iki aydır zavallı bu iki özelliği kaybedince ipini koparmış k.....gibi saldırıyor... filosuyla birlikte....
    forumda herkes birbirinden faydalanabilir..hakaret etmeden gırgır yapılır..belki karşı taraf 60 yaşında olabilir..senin yazdığın işlemler doğruysa iki günde kamyonla para kazandın daha çok kazan..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

ulan bu çocuk adam için bir takip edenim o andaval okuduğunu anlamıyor sen ona graf anltıyorsun hiç uğraşma demişti şu yazınla kendi hastalığının teşhisini koydun .

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

ekstremizi paylaştık sildik gören gördü o sinema bitti daha diğer sepetlerde kazandığımı koymuyorum sonra bu topikte yazamazsın .Şimdi diğer iddiana cvp verelim graf okumayı biliyormusun diyecem ihtimal yok bilsen yukardakileri yazmazsın bakgraf burada pıst %7 aşağı gelmiş mi gelmiş peki şuanda hangi fiyatlarda agustos-eylül fiyatında yatay kanalın içinde kendin pişir kendin ye yapılıyor para bu kadar bu piyasayı yapan gelip malımı birisi buradan alsın taze para girsin kanal yukarı kırsın diye bekliyor daireli bölgede 2 li tepe var pazartesi salı bu takip edilmeli kanal kırılıcak mı tepe mi çalışıcak.Bilmediğin anlamadığın görmediğin şeyler hakkında atıp tutma kimin ne kazandığını kimse bilemez teknik düşüncem bu yönde tokatçı vasıtasıyla sorulara cvp olsun

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Bekir Karabulut
    @bekirkarabulut
    Sayın
    @dbdevletbahceli
    'den KHK'lıları sevindiren açıklamalar:
    Kanunen meşru bir sendika üyeliği, muhatabını terörist yapacak mıdır? Yine kanunlar çerçevesinde kurulmuş okullarda okumak, bankalara para yatırmak, bir şahsın terör örgütü üyeliği için yeterli olacak mıdır? Bunlar üzerine iyi düşünmek, yarınlarımızı riske atacak sosyal maliyetlere, içten içe büyüyen devlet düşmanlığına karşı mutlaka ama mutlaka tedbir geliştirmek lazımdır.
    https://x.com/bekirkarabulut/status/1875183097110491358

anlayan anlamayanlara anlatsın

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Bekir Karabulut
    @bekirkarabulut
    Sayın
    @dbdevletbahceli
    'den KHK'lıları sevindiren açıklamalar:
    Kanunen meşru bir sendika üyeliği, muhatabını terörist yapacak mıdır? Yine kanunlar çerçevesinde kurulmuş okullarda okumak, bankalara para yatırmak, bir şahsın terör örgütü üyeliği için yeterli olacak mıdır? Bunlar üzerine iyi düşünmek, yarınlarımızı riske atacak sosyal maliyetlere, içten içe büyüyen devlet düşmanlığına karşı mutlaka ama mutlaka tedbir geliştirmek lazımdır.
    https://x.com/bekirkarabulut/status/1875183097110491358

anlayan anlamayanlara anlatsın
    erken seçim olacak heral. ?

herkese mavi boncuk dağıtıyor

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    erken seçim olacak heral. ?

herkese mavi boncuk dağıtıyor

İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    23s
    Referandumsuz Anayasa değiştirme kabiliyetine doğru yavaş yavaş...

AKP+MHP+HDP = 372
    Kalan 28...

ilk öncelikleri 28 tamamlamak anayasa değişikliği , 2. plan muhalefetin adayına karşı bu grup beraber hareketi halkın karşısında ne kadar tutar yaşayıp görücez.geçen hafta söyledim 2026 nisan veya kasım seçim bekliyorum

Sayfa 709/944 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •