Sayfa 71/335 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 561 - 568 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. Bu kalem canlı varlıklar kalemi o da çiftlikteki buyukbas hayvan tutarı yaklaşık 80 milyon tl civarı daha önceki bilançolarda olmayan bir kalem olsa gerek

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Tüm GYO lar ve tekstiller uçtu ....Bunda tektil var gyo var çiftlik var varda var ama alçak sürünmeye devam diyor......

Kendime tanıdığım süre doluyor.....2.35 üzeri elimde olan 3-5 lotu verip çıkmayı planlıyorum.....Hareket olursa duruma bakarız....

Lanet olası kağıt.....Ben kaçtım....Bu ip.........sahipleri gibi davranıyor...G.Ö nün tahtasına takılmaya devam ne varsa orda var.........

4. UNLU MENKUL 72K almış ve hemen TAKASda bir yerlere gondermişler??UNLU nun gelmesi çok iyi oldu??

5. Mal ptesi gider gidecekse,,,bence unlu nun aldığı mal kendi yatırım ortaklıklarına fonlarına gibi,,,

6.  Alıntı Originally Posted by tam35 Yazıyı Oku
    Mal ptesi gider gidecekse,,,bence unlu nun aldığı mal kendi yatırım ortaklıklarına fonlarına gibi,,,

2.45 de çok sıkıntı yarattı bence burada bu kadar sıkıntı yaratacak bir şey yok o kadar hacim sonrası ustune atması gerekirdi?fakat benim kuralıma gore kapanış 30 gunlugun ustunde 7 gunluk 30 gunlugun ustunde tek kalan endekse gore ortalama ustune geçmesi için AZ bir ŞEY kaldı....inşallah bu da olunca ????

7. endekse gore guçlenme bugun de devam ederse-indikator destegi var--çok daha guzel olur?

8. CITIBANK 294K oldu.......adamlar hissettirmen 100K ya yakın aldılar??

Sayfa 71/335 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •