Sayfa 71/808 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]

THY benim pencereden coklu direnç bölgesinde...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. VİOP da bugün 134,100-200 seviyelerinin üstünde kalıp kalmayacagını takip edecegim..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. [IMG][/IMG]

Karışık bir açılış oldu..

4. 133,300 yakın destek seviyesi

5. Citi tarafından hazırlanan 18 Kasım 2019 tarihli Türkiye ziyaret notunda, 12-15
    Kasımda Türkiye'ye yapılan ziyarete ilişkin detaylar değerlendirildi.
    Kuruluşun değerlendirmesinde yatırımcıların büyük bölümünün TL ve tahvillerde güçlü
    ralli fırsatının kaçırılmış olduğunun farkında bulundukları kaydedildi.
    Raporda, "Anket sonuçlarımız yatırımcıların Türkiye varlıklarında hafif pozisyonda
    olduklarını teyit ediyor. Bu durum pozitif sürprizler için kayda değer bir alan
    bulunduğunu ve yatırımcıların Türkiye pozisyonlarını artırmak için alanlarının olduğunu
    gösteriyor" denildi.
    Citi, Türkiye'nin tahminlerden hızlı toporlanması ve dikkat çekici dış pozisyon
    düzelmesinin piyasa katılımcıları tarafından da büyük oranda takdir edildiğini
    vurguladı.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı
    kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy
    yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında
    imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların
    kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve
    getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
    alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun
    sonuçlar doğurmayabilir.

-iDeal Haber Merkezi-
    -twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr-

6. Buradan her iki yönede haraket gelebilir... Yön konusunda bir tahminde bulunamıyorum... Varmı bir tahmini olan..

7.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Buradan her iki yönede haraket gelebilir... Yön konusunda bir tahminde bulunamıyorum... Varmı bir tahmini olan..
    Zülfü hocam öğleden sonraya kadar oyalanır , sonrasında yurt dışı toparlamazsa bence aşağı verirler...
    Dün biraz short vardı 134.625 den bir kısmını kapanışta 134.050 ve bir kısmını da bugün 133.450 den kapadım...
    Şimdi yine 134.150 shortladım, 700-800 puan hedefle...
    Bu arada müthiş grafiklerin var, çok teşekkürler...

8. [IMG][/IMG]

134,100-200 pivot seviyesi... Gerisi altı üstü gibi şimdilik

Sayfa 71/808 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •