Sayfa 71/965 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    tam da onlarin aradığı müşteri 2 sene dusuk faizden baglarlar ustune de çay söylerler.
    %20 den bağlarım gider %10-12 den kredi çeker gider dolar alırım bakalım çayı kim keyifle içer

2.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    %20 den bağlarım gider %10-12 den kredi çeker gider dolar alırım bakalım çayı kim keyifle içer

Güreşçilerde fazla el ense nedeniyle kafada hasarlar oluşabiliyor. Kafayı korumak lazım....

Bankaları yönetenler '' eksik akıllımı ki '' sana %20 mevduat faizi verecek , sonra da bu parayı yine sana %12-15-18 faizle kredi verecek ? Yılbaşı gecesi ayranı fazla kaçırmış olmalısın.

Dolar başlığında doların 5 liraya düşeceğini yazıyor sonra faiz başlığında nefes alıyorsun. İyiymiş be ya...

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Güreşçilerde fazla el ense nedeniyle kafada hasarlar oluşabiliyor. Kafayı korumak lazım....

Bankaları yönetenler '' eksik akıllımı ki '' sana %20 mevduat faizi verecek , sonra da bu parayı yine sana %12-15-18 faizle kredi verecek ? Yılbaşı gecesi ayranı fazla kaçırmış olmalısın.

Dolar başlığında doların 5 liraya düşeceğini yazıyor sonra faiz başlığında nefes alıyorsun. İyiymiş be ya...
    1. si dolar başlığında dövizin 5 liraya düşeceğini yazmadım hiç bir zaman ıspatla forum üyeliğimi kapatayım.
    2. 2018 de %22 ile bağladığım 1 yıllık mevduat karşılığında %0.79 ile ev aldım bu da kapak olsun.
    3. Ben bu sene yine %20 ve üzeri 2 yıl mevduata koyup yine aynı bankadan %10-12 ile kredi çekip sana resim atarım

demem o ki sadece bankalar değil eksik akıllı başkaları da var

Faiz yüzde 1 olduktan sonra elli yıl bile baglayabilirsiniz.Hatta siz faizi dert etmedikten sonra günlük bağlayın, tabela faizi her gün sonsuza kadar işlesin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Vakıfbanka güreşçi atanıyorsa bence ziraat bank'a da komando yakışmaz mı [emoji1787]

%22 faiz yeyip %0.64 kredi kullanmak her babayigidin harcı degildir [emoji1787]

6.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Vakıfbanka güreşçi atanıyorsa bence ziraat bank'a da komando yakışmaz mı [emoji1787]

%22 faiz yeyip %0.64 kredi kullanmak her babayigidin harcı degildir [emoji1787]
    Allahtan burda yazılını komşunun wifi sinden bağlanıp okudum kendi internetimden gitmedi.

7. Emekli veya yakını emekli arkadaşlar , şubat ayında maaş aldığım bankayı değiştireceğim. Promasyonu yüksek , eft - havale ücretsiz en iyi banka hangisidir ? Tecrübe edenlerden tavsiye almak istiyorum.

Sayfa 71/965 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •