Güreşçilerde fazla el ense nedeniyle kafada hasarlar oluşabiliyor. Kafayı korumak lazım....
Bankaları yönetenler '' eksik akıllımı ki '' sana %20 mevduat faizi verecek , sonra da bu parayı yine sana %12-15-18 faizle kredi verecek ? Yılbaşı gecesi ayranı fazla kaçırmış olmalısın.
Dolar başlığında doların 5 liraya düşeceğini yazıyor sonra faiz başlığında nefes alıyorsun. İyiymiş be ya...
1. si dolar başlığında dövizin 5 liraya düşeceğini yazmadım hiç bir zaman ıspatla forum üyeliğimi kapatayım.
2. 2018 de %22 ile bağladığım 1 yıllık mevduat karşılığında %0.79 ile ev aldım bu da kapak olsun.
3. Ben bu sene yine %20 ve üzeri 2 yıl mevduata koyup yine aynı bankadan %10-12 ile kredi çekip sana resim atarım
demem o ki sadece bankalar değil eksik akıllı başkaları da var![]()
Faiz yüzde 1 olduktan sonra elli yıl bile baglayabilirsiniz.Hatta siz faizi dert etmedikten sonra günlük bağlayın, tabela faizi her gün sonsuza kadar işlesin...
Vakıfbanka güreşçi atanıyorsa bence ziraat bank'a da komando yakışmaz mı [emoji1787]
%22 faiz yeyip %0.64 kredi kullanmak her babayigidin harcı degildir [emoji1787]
Emekli veya yakını emekli arkadaşlar , şubat ayında maaş aldığım bankayı değiştireceğim. Promasyonu yüksek , eft - havale ücretsiz en iyi banka hangisidir ? Tecrübe edenlerden tavsiye almak istiyorum.
Yer İmleri