Borsada yatırım şansla olmaz milli piyango idaresi degıl burası iyi arastır. dogru zamanda dogru yerde beklersin yanlıs zamanda yanlıs yerde beklersen zaman saglık ve para kaybedersin
Ytd.
Borsada yatırım şansla olmaz milli piyango idaresi degıl burası iyi arastır. dogru zamanda dogru yerde beklersin yanlıs zamanda yanlıs yerde beklersen zaman saglık ve para kaybedersin
Ytd.
Cevap hakkı doguyor yıne yazayım bir kac kelam 6 yıldır bekledıgın hısse den %100 dolar bazlı kazanc saglamadıgın gıbı profosyenel olarak da bu isten birsey anlamadığın görülüyor. benim bu hisseden başka işim yok maalesef idare edeceksin ben satana kadar
Ytd.
Gerizekali diyecem sana artik..benim portfoyumde 1 tek gozde mi var saniyorsun..ustelik gozde de tarik beyin de 3.sahis olarak konfirme ettigi gibi surekli trade ediyorum core pozisyonum disinda..ayrica sana birkac para kazandigim hisseyi soyleyim istersen..ama reklama girer bosver ..seni muhatap almak bile abes..git sen reisini yala..karsindaki insani tanimadan bilmeden abuk sabuk konusma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neyse 1 yıl daha sık dişini fazla zamanı kalmadı sepet onemli biri düşer biri cıkar zarar kar 0 lanır
Ytd.
Muro ya bırsey yapmasına gerek yok o kendi ocagına İngiliz şirketi alarak incir agacını dikti
Ytd
30 Eylul kapanisina son 3 gun kaldi. Penta bu seviyelerden kapatirsa bu ceyrek 2milyar TL uzeri net kar gelir. Kagit uzerinde kar da olsa, guzel rakam.
Halka arzdan sonra 180 gun hisse satmama tahahhutu bitecek bu Aralik’ta. Penta bu seviyelerde kalirsa, MU acimaz satar Penta hisselerinden. Gelen parayla da kredi borcu oder umarim.
Yer İmleri