Sayfa 71/206 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 561 - 568 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Ben sıze bu moro nun cıkısının yersiz oldugunu anlatma ya calıstım. Sana mı düştü acıklama yapmak.bir suru market
    varken ısrarla anlamak istemeyenler var ben şirkette hısse Aldıgım zaman sektör şirketleri patron acıklamaları demeclerı en ufak bir acıklamasın da şirket İcin önemli kararlar alınacağı anlamı vardır 10 - 20 bın lot baglamıyorum ben onun Icın her ayrıntı onemli benim İcin ben muro da degilim yıllarca hissesinin amelelıgını yapacak ta degilim kaybedecek ne zaman nede param var muro boyle devam etsin bız arkasında dururuz diyen de kendi kaybeder
    Benim burda olmam ın tek nedeni holdıng in zor durumda olması ve elindeki şirketleri satacak olması malıet uzerınde tasırım tabı bu patronun ve kap haber acklamaısına baglı
    Ytd.
    6 yildir tasiyorum ve nice sorunlar cikti tayyiple arasinda gecen zaman zarfinda...”too big to fail” diye bir tabir vardir uluslararasi finans jargonunda..sadece sok olayi degil bu..bahsedilen sirketlerin pazar payi %80..tayyibin bu cikisa yapacaklari sinirlidir..biz de 10-20k lot tasimiyoruz..bu kadar hassas isen Muronun sirketine yatirim yapmasaydin..isine bak

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    6 yildir tasiyorum ve nice sorunlar cikti tayyiple arasinda gecen zaman zarfinda...â€too big to fail†diye bir tabir vardir uluslararasi finans jargonunda..sadece sok olayi degil bu..bahsedilen sirketlerin pazar payi %80..tayyibin bu cikisa yapacaklari sinirlidir..biz de 10-20k lot tasimiyoruz..bu kadar hassas isen Muronun sirketine yatirim yapmasaydin..isine bak

6 yıldır tasiyorsun ve burda neye göre yorum yapıyorsun senin maliyetin hisse başi 1 dolar maliyetin var ve 6 sene zaman kaybı tabi sinir stres te cabası benim anladığım
    Burda bana akıl verecegıne 6 yıldır hısse tasıyacagına kendin hisse secerken de kullansaydın şirketi iyi inceleseydın patron ne demek istiyor iyi anlasaydın
    Ytd

3. Sayın pmngr gözdede üstad dır kolay kolay para kaptırmaz al sat yapar iyi para kazanır kulağıda deliktir
    Ben mesela çok kazanamadım al sat beceremiyorum teknik çizik anlamam

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    6 yıldır tasiyorsun ve burda neye göre yorum yapıyorsun senin maliyetin hisse başi 1 dolar maliyetin var ve 6 sene zaman kaybı tabi sinir stres te cabası benim anladığım
    Burda bana akıl verecegıne 6 yıldır hısse tasıyacagına kendin hisse secerken de kullansaydın şirketi iyi inceleseydın patron ne demek istiyor iyi anlasaydın
    Ytd
    Uzatma artik yeter..gereksiz konusmalar bunlar..sana cevap verip burayi daha fazla mesgul etmek istemiyorum..sakin ve sabirli ol sadece...Rahatsiz olduysan satip cikarsin..bol sans

5. Borsada yatırım şansla olmaz milli piyango idaresi degıl burası iyi arastır. dogru zamanda dogru yerde beklersin yanlıs zamanda yanlıs yerde beklersen zaman saglık ve para kaybedersin
    Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Borsada yatırım şansla olmaz milli piyango idaresi degıl burası iyi arastır. dogru zamanda dogru yerde beklersin yanlıs zamanda yanlıs yerde beklersen zaman saglık ve para kaybedersin
    Ytd.
    30 senedir yarısı profesyonel diğer yarısı bireysel olarak bu işin içindeyim ben.. senden mi öğreneceğim bu işin ne olduğunu.. hadi git işine.. bir daha da bana hitaben yazma lütfen

7. Cevap hakkı doguyor yıne yazayım bir kac kelam 6 yıldır bekledıgın hısse den %100 dolar bazlı kazanc saglamadıgın gıbı profosyenel olarak da bu isten birsey anlamadığın görülüyor. benim bu hisseden başka işim yok maalesef idare edeceksin ben satana kadar
    Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Cevap hakkı doguyor yıne yazayım bir kac kelam 6 yıldır bekledıgın hısse den %100 dolar bazlı kazanc saglamadıgın gıbı profosyenel olarak da bu isten birsey anlamadığın görülüyor. benim bu hisseden başka işim yok maalesef idare edeceksin ben satana kadar
    Ytd.
    Gerizekali diyecem sana artik..benim portfoyumde 1 tek gozde mi var saniyorsun..ustelik gozde de tarik beyin de 3.sahis olarak konfirme ettigi gibi surekli trade ediyorum core pozisyonum disinda..ayrica sana birkac para kazandigim hisseyi soyleyim istersen..ama reklama girer bosver ..seni muhatap almak bile abes..git sen reisini yala..karsindaki insani tanimadan bilmeden abuk sabuk konusma

Sayfa 71/206 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •