Sayfa 71/227 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1810 madde; 561 - 568 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1. Evet yapı krediden satan arkadaş son mallarınıda bugün sattı. Diğeri hayatta satmaz. Satan arkadaşa el fatiha...

2. Yapı krediden iki kişi işlem yapıyor. Birisi bu malı satmaz. Diğeri ise tahtaya bu zamana kadar baskı yapıyor. Satan arkadaş mayısta mal kaptırdı sonra yine biraz aldı. şimdi üzüntüden migreni arttı. Biz çok bekledik. Sen eğer ky düşünsen baskı yapmazdın. Sabreden alacak mükafatını. Selametle... Haa sakın kalp krizi geçirme.. çok bekledin. Diğer yapıkrediliyi sıkıştırmak istersen çok beklersin. Adam isterse çelik halatın tamamını alır. Portföyünde olsun diye atmış.

3. Ben yazdıkça sen son mallarını sat
    az kaldı malın.
    Ey yapıkredideki satan beni çok merak ediyormuşun. Hemen yanındayım. Iyilik meleği olarak .

4. O yazdıklarınıda alacaklar merak etme. Daha da yaz. Beni merak etme. Beni bulamazsın. Bizi kaç aydır üzdün. çelik halat yatırımcısı çok bekledi.

5. Ciro artısı ,brut kar şirket ederinin yarısı.kim inanır kadir inanır.ytd

6. isterminiz Sekerdeki Galip olsun .ytd

7. Bak güzelim. Ne diyorum sana. Beni bulamazsın. O mallarıda kaptıracan. çay dokunmaya başladı değil mi. çok içme. Artık bizler keyifle içip seyredeğiz. Yahu aslında seninle tanışmak isterdim.

PakBaris Guest
    Bilanço gümbür gümbür geliyor anlaşılan. 4.50 barajını yıkarak, senelerdir biriken potansiyel enerjisini kinetik enerjiye dönüştürecek.

Sayfa 71/227 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •