Sayfa 711/1006 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by LAST MASTERBENDER Yazıyı Oku
    126000'lerden shortlamıştın.Onları ne zaman kapadında, longa geçtin?

132000'lerde long mesajı atıyorsun.6000 puan shortta zarar yazıp longa geçtin anlamına geliyor bu. 6000 puan zararı niye yazmıyorsun? eğer shortları daha önce kapadıysan niye yazmadın? kar ettiğin pozisyonları defalarca yazmayı biliyorsun. zarar eden pozisyonları niye yazmayıp hasıraltı ediyorsun.
    Niye zarar etsin ki?
    Pozisyon açmıyor..
    Adam memur.. mesai de .. boş zamanlarında laga-luga..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu şahsı red listeme aldım ve şu an çok huzurluyum

bir çuval palavra, trollük ve sahte açıklamalardan kurtuldum

bırak diğer troller bu adamı takip edip para kaybetsinler

Alıntı Originally Posted by LAST MASTERBENDER Yazıyı Oku
    126000'lerden shortlamıştın.Onları ne zaman kapadında, longa geçtin?

132000'lerde long mesajı atıyorsun.6000 puan shortta zarar yazıp longa geçtin anlamına geliyor bu. 6000 puan zararı niye yazmıyorsun? eğer shortları daha önce kapadıysan niye yazmadın? kar ettiğin pozisyonları defalarca yazmayı biliyorsun. zarar eden pozisyonları niye yazmayıp hasıraltı ediyorsun? milleti mi kandırıyorsun aklı sıra? karlı pozisyonları milletin gözüne sok, zararlı pozisyondan hiç bahsetme, üstünü ört, ne güzel iş, milletde bişey sansın.

bu ne üçkağıtçılık. hala yazmaya devam etmende yuzsuzluk.

yine sorularıma cevap veremeden hakarete baslarsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    hele günlük üstellerin olduğu 103700-104100 e gelirse.....

oda vob da tahminen 127200-600 eder....

ha olur da orayı delip te 15 eylülde sat veren sistemi AL yaparsa ne var ne yok : stoploss...

elektrik,ceryan değildir...
    DEFOL GİT...BAK NE DEMİŞİM.önceden yazıyorum...zaten bu rakam ifade eden son.pozisyonumdu.....SİSTEM AL VERİRSE: TÜMDEN STOPLOSS...SİSTEM 12 EKİMDE AL ....

kamuoyuna sistem al verdi mi diyeceğim....sonuçta son poz.noktasını yazmadan LONG dayanaklarımı yazmışım.......

yönlendirme olması açısından görüntü yayımlamıyorum....
    Son düzenleme : ABKA; 18-10-2017 saat: 19:14. Sebep: 2 cümle daha ekledim...

4. http://www.istanbulhuzurevleri.com/a...2017-2531.html

07.08.2008 Tarih ve 26960 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğü giren “Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliğinin ücret tespiti ile ilgili 27. Maddesi gereğince Ücret tespit komisyonu 07.12. 2016 tarihinde saat l0:00’da Vali Yardımcısı Ahmet ÇIRAKOĞLU’nun başkanlığının toplanarak Ankara İlindeki Özel Huzurevleri ve Yaşlı Bakım Merkezlerinde 2017 yılında uygulanacak bakım ücretleri belirlenmiştir.

Özel Huzurevleri ve Yaşlı Bakım Merkezlerinde 2017 yılında kuruluşta kalan ve kuruluşa yeni kabul edilecek kişilere uygulanacak Aylık Bakım Ücretleri KDV hariç % 7.79 artış ile taban 559.64 TL tavan 3527.42 TL olarak tespit edilmiştir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    http://www.istanbulhuzurevleri.com/a...2017-2531.html

07.08.2008 Tarih ve 26960 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğü gire. [/B]
    Zaman çabuk geçiyor.
    Rezervasyon yaptırmalı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    cevap vereyim mi...yok?..hayat boyu kalbi mühürlenmiş-kararmış insanlar olmuştur...burada TEK PİYASA YORUMU YAPMAYIP, başkasının hatasını arayan ,yere düşmesini bekleyen akbabalar daima olacaktır...

NAMIK KEMAL i dinleyelim...der ki enerjini harcama....

''her üreyen kelp'e bir taş atsak;dünyada taş kalmaz''

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Zaman çabuk geçiyor.
    Rezervasyon yaptırmalı..

Bu işe devlet desteği olmalı. Zincir şeklinde tüm Türkiye'de kurulabilir.
    İşin ortağı olarak her sene başka bir yerde kalınabilir.

Bana bu iş tutar gibime geliyor.

Şehir merkezinde olmayacağı için otel yatırımından ucuz yurt yatırımından biraz pahalı olur ama yaşlılara kantinden satılacak ekstra şeyler, turistik geziler v.s. ile kurtarması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    DEFOL GİT...BAK NE DEMİŞİM...SİSTEM AL VERİRSE: TÜMDEN STOPLOSS...SİSTEM 12 EKİMDE AL ....

kamuoyuna sistem al verdi mi diyeceğim....sonuçta son poz.noktasını yazmadan LONG dayanaklarımı yazmışım...

yönlendirme olması açısından görüntü yayımlamıyorum....
    Size tavsiyem artık sinyal paylaşmamanız. Zira sisteminiz geçmişe yönelik iyi sinyaller göndermiş duruyor ve bu yüzden bir çok kişi önceki sinyalleri güvenip al sat yapmış olabilir ve eminim vardır.

Yanlış anlamayın eğer paylaşmaya devam ederseniz art niyet aramaya bende başlayacağım.

Sayfa 711/1006 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •