Sayfa 711/999 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Ne demek istiyorsun tayyip erdoğandan korkmuyormusun şimdi. Bir daha düşün bence. Yoksa biranda şamdan kaldırıp ben ak partili değilim demezdn heralde
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yazılarına bakarak siyasi kimliğini tahmin edebiliyorum, dolayısı ile kanunu hiçe saymana şaşırdım diyemem.
    İkinizde yanılıyorsunuz.
    ayrıca Tayyip Erdoğan'dan neden korkacağım,öcümü?

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    İkinizde yanılıyorsunuz.
    ayrıca Tayyip Erdoğan'dan neden korkacağım,öcümü?
    Allah islah etsin diyeyim o zaman. Bir dediğin diğerini tutmuyor. Üstüne kanunsuz kaçak işçi çalıştırdığını itiraf ediyorsun.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Allah islah etsin diyeyim o zaman. Bir dediğin diğerini tutmuyor. Üstüne kanunsuz kaçak işçi çalıştırdığı ı itiraf ediyorsun.
    Allah senide ıslah etsin.

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Allah senide ıslah etsin.
    Yahu harbi komiksin ama daha kötüsü vakit kaybısın.

Hadi naş, vaktim değerli...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Arkadaşlar borsada kazanıyormusunuz?

YTD

5 kişi 1 kişi ile uğraşıyor

Beyler arkadaş müteahhit

100 tlye ev yapıp 300-400 tlye okutuyor.

Onun için betona daha çok yatırım yapılmalı diyor.

Ayrıca

Akpli değil kendileri tam bir para aşığı paranın kokusunu çok iyi alır ve daha çok kazanmak için gereken neyse yapar

Para nerede o orada

İnsanların zaafiyetinden yararlananlar barınma ihtiyaçlarını fahiş fiyatlarla karşılayan ve piyasayı alt üst eden sistemden belgesiz eğitimsiz sonuna kadar faydalanan tek kesim müteahhitler

Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    5 kişi 1 kişi ile uğraşıyor

Beyler arkadaş müteahhit

100 tlye ev yapıp 300-400 tlye okutuyor.

Onun için betona daha çok yatırım yapılmalı diyor.

Ayrıca

Akpli değil kendileri tam bir para aşığı paranın kokusunu çok iyi alır ve daha çok kazanmak için gereken neyse yapar

Para nerede o orada

İnsanların zaafiyetinden yararlananlar barınma ihtiyaçlarını fahiş fiyatlarla karşılayan ve piyasayı alt üst eden sistemden belgesiz eğitimsiz sonuna kadar faydalanan tek kesim müteahhitler

Saygılar
    Burada millete kuru sıkı sıkmasın ozaman. Kendısı eğitimsiz serbest meslekmıs. Para kibarlık katmıs. Para nerden akmıs belli. Babasının evınde görmediği tv buzdolabı cam çerçeve ... onu bahsettgnz para hırsına bürümüş demek ki.

Sınavda derece yapmıs 6 sene emek vermıs okumus diş hekımı olmus birine 6.800 maas alan birine kalkıp 2 ev 2 arabası var herkesın sızde yoksa sorun sizde dıyor.

Akp nın önünden geçmeyen müteahhit görmedm duymadım.

8. Ayrıca 1 2 aydr borsada değilm diyor ama burada 2 aydır akp militanı gibi calısıyor işi gücü bırakıp

Sayfa 711/999 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •