Sayfa 710/999 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Maalesef uyuşturucu çok yaygınlaşmış,etraftan duyum alıyorum.
    üstad sen nediyorsun iki günde geri salıyolar.

bizzat gözümün önünde satılıyor yahu.

kapitalist düzenin dik alası var ülkede.

maşallah

göklerden gelen karar biliyorsun. sakın maalesef deme.

önceden ferhat şirin için dağları deliyordu.

şimdi rüzgar tuçesi için kontor yüklüyor.

3. Felsefe öğretmennden vali olursa şöförden milletvekili olursa selcuk üni mezunu adam bakan olursa . güreşci bankada yönetim kurulunda olursa. Adamı olan işini görürse bunlarda böyle vizyonsuz kalır.

Çünkü idolleri bunlar hiçbişe olmadan birşeyler olmak. Birşey oldugunu zannedınce her konuda fikir beyan etmek.

Sorsan hepsının muslugu akıyor hepsı herşeyi biliyor. Ama toplum içine cıkınca biri bakkaldan dolarla alısveriş yapamazsanz diyor. Diğeri 2 ev 2 araba alırsnz der .

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad sen nediyorsun iki günde geri salıyolar.

bizzat gözümün önünde satılıyor yahu.

kapitalist düzenin dik alası var ülkede.

maşallah

göklerden gelen karar biliyorsun. sakın maalesef deme.
    Emniyet devamlı ülke çapında operasyonlar yapıyor.
    Benim doğup büyüdüğüm yerde (İzmir-Eşrefpaşa)bütün torbacıları içeri almışlar.

5. Sonrada şamdanı kaldırr. Ben ak partili değilim der. Ne korku ama. Biri arkadası sıkayet etse muslugu kesılecek gibi sanki. 😀😀😀😀

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kamuda öğretmen 4.053 lira işe baslıyor 30 yıllık öğretmen ortalama 5 200 maas alıyor.

Kamuda 5 senedir calısan diş hekımı 6.800 maas alıyor.

Kamuda mühendis 6.000 tl maas alıyor.

Clıo 180 bin. B sınıfı arac. Diş hekimi olanın hakkı mercedes c sınıfı diyelim. 2017 modeli 400 bın lira. Sıfırını yazmıyorum.

İstanbul ankara hariç. Örnegn antalyada bir diş hekımının yasacagı semtte alacagı ev 450 bın den baslar.

Anadolunun ücra köşelerinde 350 den asagı ev alamaz.

Sonuc. Öğretmen mühendis diş hekımı oldun. Alacagın max maas 7 bın tl. Alacagın iki ev 900 bın. Alacagın iki araba 900 bın.
    Roket atmışsın, trol savar bile daha iyisini yapamazdı :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Tühhh,yakaladın beni .
    Biliyorum vede yabancı uyrukluları izinsiz çalıştırmak ayrı bir suç,çok sene önce idi.
    Şimdi şirketler aracılık ediyormuş,çalışma izni alıyorlarmış.
    Yazılarına bakarak siyasi kimliğini tahmin edebiliyorum, dolayısı ile kanunu hiçe saymana şaşırdım diyemem.

Bu suç zaman aşımına girmiyor maalesef.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Roket atmışsın, trol savar bile daha iyisini yapamazdı :-)
    Bunlar ham ya akp gidecek once bunlar ben akp li değilim diyecek satacaklar. Adam daha 2 üstüne yürüdük kalkıp ben ak partili değilim dedi. Hahahahaaaa

Sayfa 710/999 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •