Sayfa 714/2336 İlkİlk ... 21461466470471271371471571672476481412141714 ... SonSon
Arama sonucu : 18687 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Sinirlenme nuri konuşuyoruz şurda..

Eşleşme şöyle olabilir, fikir yürütüyorum.

Ay tanrısı Nanna=Sin=Artemis= Ali

Güneş tanrısı Utu = Şamaş = Apollon= Muhammed

Lusifer hristiyan mitologyasında Venüs ile ilişkilendirilir, güneşle değil. Nasıl dönüştüğünü bilmiyorum, üzerinde çalışmak gerekir. Mistik metafizik öğeleri ayıkladığında zevkli konular. Tabi her an bir dindar gelip inancımı rencide ediyorsun diye zırlayabilir..

Alınmaca yok nuri.

2. Başkara Bey Kardeşim, mesajlarınızda sizi muhatap almayan kişilerin ismini kullanmamanız konusunda nezakete davet ediyorum. Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Şimdi gördüm abi, kusura bakma. Çok teşekkürler.
    Abi moruk'la bana çok haksızlık yapıyorlar. 2-3 kişi alenen küfür ediyorlar ve ceza falan almıyorlar,biz üstü kapalı bir şey yazsak derhal ceza alıyoruz.
    Biz de paralarını alıyoruz.
    Abi ben bir hafta falan sağlık sorunlarıyla ugrasacam, sağ kalırsam gelirim.
    Tekrar teşekkürler. Çok zahmet oldu be ya. Sağolasın.
    Yorum yazan herkese çok teşekkürler.
    Kapkara ruhlu enkara gelmiş taciz etmiş.

İnsanlar niye tvitıra gidiyor.
    Çünkü tacizcileri engelleyebiliyorlar.

Burada tacizcileri engellemeyen bir yönetim var.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

4. Selamlar. Teşekkürler. Abi ben gwind enerji aldıydım 6 ay önce. Bugün sattım, çıktım. Borsada geçenlerde %5,3'lük çıkış ürküttü açıkçası. Yatırım tavsiyesi falan değil. Başlığı takip edenler son derece deneyimli arkadaşlar, umarım kimseyi etkilemem. Son bir senedir borsayı iyi takip de edemedim, benim yazdığıma bakıp sakın karar almayın.

Herkese bol sanşlar...
    @erefefik

5. Ben açtığım başlıklarda, Sabetayistler ve hatta Pakrudiniler hakkında hep ''iyi ki varlar'' diye yazdım. Selanik kökenli olmam sebebiyle tanıdıklarım da var, bu insanlara hep saygı duydum.

Fakat burada çok ciddi bir sorun var. Türk demek, Türkçe konuşan insan demektir. Bu sebeple, bu ülkede yaşayan ve Türkçe konuşan herkes, Türküm demek zorundadır. Kökeni oymuş, buymuş, ne olursan ol, Türkçe konuşuyorsan, Türküm diyeceksin. Türküm demiyorsan, Türkçe'yi de konuşma o zaman.

Ayrıca Sabetayistler belirleyici değildirler. Sabetayistler olmasa da Türkiye Cumhuriyeti kurulurdu. Memlekete çok faydaları olmuştur ama olmazsa olmaz değildirler.

''Ne mutlu Türküm diyene'' sözü yetersizdir. Çok gevşek bir ifade bu,''Türküm demese de olur'' manası çıkar oradan.

Türkiye'de yaşayan, Türkçe konuşan herkes Türktür. Türkiye, Türklerin memleketidir.
    @erefefik

6. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    Madem kraliçeniz var ne diye cumhuriyet sevdalısıyım, Atatürkçüyüm diyorsunuz? Neden kabeye yüzünüzü dönüyorsunuz?
    Tutarlı olunuz. Başınız sağolsun.
    @erefefik

7. Kulis bilgisi ‼️‼️

Ankara kulislerinde İYİ Partili 22 Milletvekilinin istifa edip MHP ye katılacağı iddiası var..
    @erefefik

8. Selçuk Bayraktar
    @Selcuk
    ·
    3s
    Birkaç gündür sosyal medyada dolaşımda bulunan paylaşımlar üzerine;

Bor madeni ile uçan İHA'larla alakalı herhangi bir açıklamam olmamıştır. Böyle bir konu üzerinde çalışmamız da vaki değildir.
    @erefefik

Sayfa 714/2336 İlkİlk ... 21461466470471271371471571672476481412141714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •