Sayfa 714/1007 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Viop XL

1. Şöyle akşama iftarlık için az bişii fıstıklı baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandır baklava almadıydım
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şöyle akşama iftarlık için az bişii fıstıklı baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandır baklava almadıydım
    baklavayı hanımla beraber bende yardım edip kendimiz yapıyoruz ceviz bol ücretinden de haberim yok
    geçenlerler de bizim ilçeye has biz samsa deriz yufka ve içerisine de kadayıf ceviz karıştırıp sarar kızartır tatlandırıp yiyoruz artık ekonomi devri

Baz modelleri çıkmıştı Bi ara.
    Onlara da bak
    Fıstıklı hız sınırını aşabilir..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şöyle akşama iftarlık için az bişii fıstıklı baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandır baklava almadıydım
    koordinatınıza göre değişir
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    baklavayı hanımla beraber bende yardım edip kendimiz yapıyoruz ceviz bol ücretinden de haberim yok
    geçenlerler de bizim ilçeye has biz samsa deriz yufka ve içerisine de kadayıf ceviz karıştırıp sarar kızartır tatlandırıp yiyoruz artık ekonomi devri
    Bizde genelde kendimiz yapıyoruz cevizli olanını, akşama iftara davet edildim, hanıma ve çocuklara dedim bu akşam ben iftara gelmiyorum deye onlarda sorunca bende bülbül gibi öttüm, ne yiyeceksiniz deyince menüdekileri süüledim. çocuklarda gelirken bizde isteriz fıstıklı olanından dediler.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ariston abi İZMİT PİSTON gözünüze nasıl görülüyor?

Gitmez diye bir şey yok da sen grafiği yakım çekim almışsın gibi.

Detaylı işini incelemek lazım, elektrikli arabalar vs trend. İsmi motor piston olunca şüphe uyandırıyor. İsmi daha havalı olabilir.
    Piston yapan başka şeyler de yapar.

Ben az bir şey alsam, gece ne tip akislikleri var benim aklıma gelir, ondan sonra gündüz daha konsantre bakılır. Hisse elinde olunca ne kadar olumsuzluk var akla geliyor. Dışarıdan hepsi sanki fırlayacakmış gibi duruyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    49 Tl ile 320 Tl arasında fiyatlar biliyorum.
    49 fıstıklı deel
    320 Gaziantep SEÇ fıstıklı sarma

8. KAP: HEKTS [ ] HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1021268 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Şirketimiz' in 15.04.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;

Şirketimiz' in son yıllarda yakaladığı sürdürülebilir büyüme ivmesi; satış hasılatımızı, faaliyet karımızı ve net karımızı önemli ölçüde artırırken, net işletme sermayesi ihtiyacımız da artmıştır.

2022 yılında da bu büyümenin devam etmesi hedeflenmekte olup, Şirketimiz' in işletme sermayesi ihtiyacındaki artışını karşılamak, finansman yükünü azaltmak ve büyümeyi devamlı kılacak yatırımları hayata geçirebilmek üzere,

Şirketimiz' in 860.000.000 TL olan ödenmiş sermayesinin 1.290.000.000 TL bedelli, 380.000.000 TL bedelsiz olmak üzere toplam 1.670.000.000 TL artırılarak 2.530.000.000 TL'ye çıkarılmasına,

Bu amaçla kayıtlı sermaye tavanının 3.000.000.000 TL'ye yükseltilmesi için gereken işlemlere başlanması hususunda Genel Müdürlük'ün yetkili kılınmasına karar verilmiştir.

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 15-04-2022 saat: 19:20.

Sayfa 714/1007 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •