Şöyle akşama iftarlık için az bişii fıstıklı baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandır baklava almadıydım
Şöyle akşama iftarlık için az bişii fıstıklı baklava almak istiyorum acaba fiyatlar ne alemdedir, uzun zamandır baklava almadıydım
Hamdım Piştim Yandım
Baz modelleri çıkmıştı Bi ara.
Onlara da bak
Fıstıklı hız sınırını aşabilir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bizde genelde kendimiz yapıyoruz cevizli olanını, akşama iftara davet edildim, hanıma ve çocuklara dedim bu akşam ben iftara gelmiyorum deye onlarda sorunca bende bülbül gibi öttüm, ne yiyeceksiniz deyince menüdekileri süüledim. çocuklarda gelirken bizde isteriz fıstıklı olanından dediler.
Hamdım Piştim Yandım
Gitmez diye bir şey yok da sen grafiği yakım çekim almışsın gibi.
Detaylı işini incelemek lazım, elektrikli arabalar vs trend. İsmi motor piston olunca şüphe uyandırıyor. İsmi daha havalı olabilir.
Piston yapan başka şeyler de yapar.
Ben az bir şey alsam, gece ne tip akislikleri var benim aklıma gelir, ondan sonra gündüz daha konsantre bakılır. Hisse elinde olunca ne kadar olumsuzluk var akla geliyor. Dışarıdan hepsi sanki fırlayacakmış gibi duruyor.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
KAP: HEKTS [ ] HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1021268 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Şirketimiz' in 15.04.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;
Şirketimiz' in son yıllarda yakaladığı sürdürülebilir büyüme ivmesi; satış hasılatımızı, faaliyet karımızı ve net karımızı önemli ölçüde artırırken, net işletme sermayesi ihtiyacımız da artmıştır.
2022 yılında da bu büyümenin devam etmesi hedeflenmekte olup, Şirketimiz' in işletme sermayesi ihtiyacındaki artışını karşılamak, finansman yükünü azaltmak ve büyümeyi devamlı kılacak yatırımları hayata geçirebilmek üzere,
Şirketimiz' in 860.000.000 TL olan ödenmiş sermayesinin 1.290.000.000 TL bedelli, 380.000.000 TL bedelsiz olmak üzere toplam 1.670.000.000 TL artırılarak 2.530.000.000 TL'ye çıkarılmasına,
Bu amaçla kayıtlı sermaye tavanının 3.000.000.000 TL'ye yükseltilmesi için gereken işlemlere başlanması hususunda Genel Müdürlük'ün yetkili kılınmasına karar verilmiştir.
YTD
Son düzenleme : dva glaza; 15-04-2022 saat: 19:20.
Yer İmleri