Sayfa 714/811 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764 ... SonSon
Arama sonucu : 6482 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Son biletler...! çuf, çuf biraz sonra yada en geç yarın bu tren kalkar. Etkim altında kalmayın tamamen hissiyat ile yazıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Son biletler...! çuf, çuf biraz sonra yada en geç yarın bu tren kalkar. Etkim altında kalmayın tamamen hissiyat ile yazıyorum.
    Bence yatay devam edecek.Hisseyi bu fiyatlarda tutmaya calisan bir el var.O el istemeden gitmesi biraz zor gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Son biletler...! çuf, çuf biraz sonra yada en geç yarın bu tren kalkar. Etkim altında kalmayın tamamen hissiyat ile yazıyorum.
    Bunca zaman bu şirket ve sahibi i.t i anlayamadiysaniz işiniz gerçekten Zor ! Nitelikli sahtekear ve dolandırıcı bir haramzade ile karşı karşıyayız ve spk ninda birşey yapmadığı ( tahminimce kitabına uydurarak dolandırıcılık yaptığı için) adamın işi kolay, şirketin değeri 2 olmuş 50 olmuş i.t için farketmez al satla süper para kazanıyor zaten , yazık , ama herhalukarda bunun bedelini ödeyecek zerre şüphem yok ama bura ama diğer taraf onu bilemem

--güzel ve ucuz bir şirkete benziyor....

--ama burada olumsuz yazanları görünce, tereddüte düştüm..

--ucuzdur vardır bir illeti durumu mudur?...

--hisseyi takip edenler bilir....ne kadar lot alınca rahatsız olur spek/tahta yapıcı??.

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --güzel ve ucuz bir şirkete benziyor....

--ama burada olumsuz yazanları görünce, tereddüte düştüm..

--ucuzdur vardır bir illeti durumu mudur?...

--hisseyi takip edenler bilir....ne kadar lot alınca rahatsız olur spek/tahta yapıcı??.
    50 milyon lot ve fazlasına sinirleniyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,357
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Son uçuyoruz dendiğinde bedelli geldi.i.t selam .difriz modu [emoji846]

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Değerli ortaklar i.t. sevilmeyen bir kişi .

Borsamızda hakim olduğu şirketler hangileri?
    O'nun o hisselerde yatırımcıya verdiği sıkıntılar neler?

Bilen arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?
    Son düzenleme : 0101; 23-03-2022 saat: 11:39.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Gentootr Yazıyı Oku
    Bunca zaman bu şirket ve sahibi i.t i anlayamadiysaniz işiniz gerçekten Zor ! Nitelikli sahtekear ve dolandırıcı bir haramzade ile karşı karşıyayız ve spk ninda birşey yapmadığı ( tahminimce kitabına uydurarak dolandırıcılık yaptığı için) adamın işi kolay, şirketin değeri 2 olmuş 50 olmuş i.t için farketmez al satla süper para kazanıyor zaten , yazık , ama herhalukarda bunun bedelini ödeyecek zerre şüphem yok ama bura ama diğer taraf onu bilemem
    Herseyin fiyatinin hizli arttigi enflasyonist bir ortamda hisseyi yatayda tutmaya calisarak mal toplamaya calismak veya al-sat yaparak para kazanmaya calismak Hem cok zor hemde oluculuktende beter.Bu durumda hisse toplayabilmek pekte mumkun gorunmuyor.Sanirim patron tam olarak dediginiz yapida bir kisilik.Yatirim yaparken hissenin verilerinin ne kadar cazip oldugunun pekte onemli olmadigi bir kez daha anlasildi.PATRONUN KIM OLDUGU DAHA ONEMLI.

Sayfa 714/811 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •