Söylüyorum açıyorlar formu getiriyorlar imzalıyorum geri götürüyorlar
Söylüyorum açıyorlar formu getiriyorlar imzalıyorum geri götürüyorlar
bir halt olacağı yok.
TL dünyada rezerv para olnadığına göre bu genişleme hikayesinin sonu nasıl olacak?
Dünyada dalgalı kurdan sabit kur sistemine geçen ülke var mıdır? Varsa bu ülkelerde resmi-serbest kur ikili fiyatlaması hangi vadede oluşmuştu...
Bu ülkelerde aşırı yerel para genişlemesi ile hiper enflasyon oluşmuş mu, KKM gibi kuru baskılayan önlemler alınmışsa ne kadarlık bir vade de işe yaramış.
Bu gibi ülkelerde her enstrüman mı kaybettiriyor, altın, gayrimenkulle servetler korunmuş mu?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
En geç 2023 Haziranda seçim var.
Ekonomik krizin en büyük itirafı, kabullenişi, belki doğru tabirle seçim arafesinde çaresizliği enerji fiyatalrına yapılan dev artış oldu.
Bir hükümetin seçim öncesinde (kendi geleceği için) yapabileceği en kötü şeydi. Peki bunu yapmaya zorlayan ne oldu. Bu hiç konuşulmuyor...Neden buna mecbur kalındı...
Doların 18 lere vurduğu günlerde enerji için ihtiyaç duyulan döviz için mi KKM son çare oldu?
Bu dev zam sonrası enflasyonun uzun vadede azacağını tahmin etmek hiç de zor değil.
Ki 2023 seçimleri nedeniyle EYT liler, 3600 ek gösterge, yüksek enflasyon farkı nedneiyle yapılacak memur temmuz zammı, dışta yüksek petrol fiyatlarının içe doğrudan yansıması ile mal ve hğizmetlerde fiyatlar nasıl düşecek?
Bu kadar parasal genişleme + enerji fiyatlarındaki dev zam ile enflasyonun düşebileceğini söylemlerinin inandırıclığı nedir?
Rusya CDS 323...
Borsası eksi yüzde 16...
Zor gunler onumuzde..
Para fiskiriyeaaah..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri