Sayfa 715/1005 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Şu an en güzel çare evlerin çatısına döşemek olur. Ama o konuda da anti lobi ile bu bayağı engelleniyor. Özellikle fazlasını satmak konusunda. Ben 3 veya 4 sene içinde kendi tüketimimi buradan sağlamayı planlıyorum.(aküsüz)
    Fazla gelirse btc madenciliği atacağım. Devlet sat fatura kota ıvır zıvır ile uğraşamam. İnternet de starlink yapacağım.
    Kendinin kini sağlaman ok ama şebekeye satmak altyapı yeterli olmadığı için harmonikler ile şebeke stabilitisini bozar... Bu yüzden düzenleme geldi zaten...

2. Daha dün ısı pompası için bir satıcı ile konuştum. Elektrik tarafını da konusu açıldı konuştuk. Yeni paneller 1-2.40 m ebatlarında ve bir panel 550 W üretiyor. 70 m2 ilk bir çatıya yerleştirilecek 30-35 panel ile 20 kw enerji sağlanabilir dedi. Depolama için de eğer devlet ile anlaşılırsa gece şebekeden kullanırsınız, gündüz kullanmadığınızı şebekeye verir ay sonunda helalleşirsiniz dedi ki mantıklı geldi. Böylece batarya ihtiyacı da ortadan kalkmış oluyor.

Tabi, hesabı kullanımına göre herkes kendisine göre yapmalı. Çok Elektirik tüketmeyen için gerek olmayabilir sübvanse edilen Elektirik fiyatları ile.

Starlink tarafını ben de bekliyorum. Umarım anlamlı bir tarife olur ve ailece geçeriz.

Sağlıkla ...

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Şu an en güzel çare evlerin çatısına döşemek olur. Ama o konuda da anti lobi ile bu bayağı engelleniyor. Özellikle fazlasını satmak konusunda. Ben 3 veya 4 sene içinde kendi tüketimimi buradan sağlamayı planlıyorum.(aküsüz)
    Fazla gelirse btc madenciliği atacağım. Devlet sat fatura kota ıvır zıvır ile uğraşamam. İnternet de starlink yapacağım.

3. gene kanı faiz arttırımlarının 2 veya 3 parçada yapıalcağı yönünde. Yani ilk seferde %25 faizi beklememek gerekiyor gibi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bunu asgari ücret açıklandıktan sonra Twitter de 700 kişi paylaştı. Yani bir yerde okudum mantıklı geldi desen daha iyi olur. Düşündüm ne demek ya.
    Okumadım idi.Daha evvelde yazdım.Kallavi faiz artışıda kime neye göre.Misal RTE ye göre faiz artışı sözü bile yasak.8.5 faizi 12 ye çıkarsa yada hadi 15 yapsa kallavi mi olacak şimdi.Geçen bir arkadaş paylaşmış 25 olursa faiz bankalar ellerindeki krediler yüzünden aldıkları tahvillerden 250 300 milyar zarar yazacaklar diye.Oysaki boş bulsa banka alarak dengelenen bir endeks var.Bir diğer veri de tr 2 yıllık ar 15 civarında.Herhalde 6.5 lık bir artış fiyatlanıyor.Ne borsaya nede dolara etki etmez bu artış.Reis bu. torbaya doldurmasını iyi bilir.viop cular çok ama çok dikkatli olsunlar bence.Hatta pozisyonsuz izlemek yada kumar olarak cüzi bir rakamla pozisyon almak en mantıklısı.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    gene kanı faiz arttırımlarının 2 veya 3 parçada yapıalcağı yönünde. Yani ilk seferde %25 faizi beklememek gerekiyor gibi.
    Elinde fazla mermisi yok zaten önce ben buradayım izlenimi verecekdir , benim beklentim ilk etap %20 çeker faizi sonra sunumda biz buradayız gereken ne ise zaman diliminde yapılacakdır denir.İlk etap direk kafaya atana kadar sözlü müdahale ağırlık ama altı dolu olmalı benim beklentim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Endeks mühendisliği yapılıyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Seçim bitti kulağı kesik bademler yine piyasayı istediği gibi yönetiyor.
    aşağıdaki gaplerden biz tredarlar rahatsız oluruz böyle oynak zamanlarda ama bu bademler bunu güzel kullanıyor.Dalga boyunu o gaplere göre pozisyon alanlara göre kuruyor dünden beri , sahaya gelen müşteriye göre ayar veriliyor.
    herkes stratejisini yapsın onlarınki hazır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. .. arada bakıyorum ekrana .... yoncada şenlik var hep yazdım önümüzdeki epik dalganın mimarı xbank olacak bence ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 715/1005 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •