Sayfa 715/720 İlkİlk ... 215615665705713714715716717 ... SonSon
Arama sonucu : 5837 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Bir karar açıklanıyor ne olduğu belli değil, herkes farklı yorumluyor. Bu sebeple sabah %3 yukarda açıp günü eksi kapatmak ancak böyle anlaşılabilir bir kararname ile olur. İç pazarı korumak için diye başlıyor, Amerikalı ve Çinli firmaları ihya ediyor.

3. Tamam sabırlı yatırımcıyız da bizi bitirdin ya sen.

Ufukta ışık da göremez oldum artık.

4.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Tamam sabırlı yatırımcıyız da bizi bitirdin ya sen.

Ufukta ışık da göremez oldum artık.
    Abiler Fortun ne suçu var, siyasi iktidarın yaptığı işlerin faturasını Bist en önce ödüyor.

5. Bu tvlerde ışın mı ışık mı her neyse şu yorumu yaptı bu yorumu yaptı diye burda ahkaö kesenler vardı... Gördünüz mü ışınınızı bugün adli kontrolle serbest bırakmışlar invesrco üzrierinden öanupuşatif hareketler nedeniyle... Sırf bunu yazmaya geldim gotdçulsr zaten biliyordur da fordcystırımvısı olamayacsk tıynette olup x kanslında bilmem hangi ekonomisti dayanak gösterenlere sözüm fon yöneten kişinin yorumları kemfi fonunun durumuna göredir. Yani ilk kenfi fonunun çıkarlarına göre yorumlar borsayı/hisseyi/ekonomiyi

Tüm ford yatırımcılarına selamlar sevgiler
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    Bu tvlerde ışın mı ışık mı her neyse şu yorumu yaptı bu yorumu yaptı diye burda ahkaö kesenler vardı... Gördünüz mü ışınınızı bugün adli kontrolle serbest bırakmışlar invesrco üzrierinden öanupuşatif hareketler nedeniyle... Sırf bunu yazmaya geldim gotdçulsr zaten biliyordur da fordcystırımvısı olamayacsk tıynette olup x kanslında bilmem hangi ekonomisti dayanak gösterenlere sözüm fon yöneten kişinin yorumları kemfi fonunun durumuna göredir. Yani ilk kenfi fonunun çıkarlarına göre yorumlar borsayı/hisseyi/ekonomiyi

Tüm ford yatırımcılarına selamlar sevgiler
    Bu ikinci sefer oluyor. Esas ilk alındığında sanırım öyle hatırlıyorum ondan çok daha önemli bir isim gözaltına alındı.Ama onu pek haber yapmadılar ortalıkta. Ha bir de bunlar olduktan sonra muhteşem tera operasyonları tam gaz devam etti.

Son gözaltına alınmalardan sonra onlarda ufaktan bir duruldu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Light Ökte'nin bir özelliği de tuvaytır, istakram, feypuk, telgraf, teleks, forum vs hiçbir sosyal medya kullanmamasıdır. Tevekkeli kendince önlem almış, manipülasyon haberlerim çıkarsa sövmesinler diye herhal.

Sayfa 715/720 İlkİlk ... 215615665705713714715716717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •